Κόρη δείχνει τι έκανε το Αλτσχάιμερ στην μητέρα της μέσα σε 2 χρόνια

30 Νοεμβρίου, 2017 6:08 ΜΜ
More videos

Η νόσος του Αλτσχάιμερ είναι μια τρομακτική ασθένεια με καταστροφικές επιπτώσεις, αλλά για κάποιον που δεν την έχει δει ποτέ, μπορεί να είναι δύσκολο να φανταστεί συγκεκριμένα παραδείγματα για το πώς μπορεί να αλλάξει ένα άτομο. Μια 34χρονη χρήστης του Reddit από το Κάμντεν, Νιού Τζέρζι, μόλις δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικονίζει τη μάχη της μητέρας της με το Αλτσχάιμερ, και μας ραγίζει την καρδιά.

Χρησιμοποιώντας 14 πλεχτά τετράγωνα που έγιναν τα 2 χρόνια μετά τη διάγνωσή της, η γυναίκα δείχνει την αργή εξέλιξη της κατάστασης της μητέρας της – και τις εξασθενημένες ικανότητές της για να ολοκληρώσει το έργο που αγαπούσε κάποτε. «… Έπλεκε τετράγωνα για λίγο. Στη συνέχεια, όμως, έφτασε στο σημείο που απλώς κουβαλούσε τις βελόνες και τα νήματα στο πορτοφόλι της» η χρήστης γράφει στο MySpace.

“Έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που ήταν σε θέση να μιλήσει και πολλά από τότε που ήταν σε θέση να αναγνωρίσει ποια είμαι.”

Άλλοι άνθρωποι συσπειρώθηκαν γύρω της με υποστήριξη, και σύμφωνα με τις απαντήσεις της στα σχόλιά τους, η μητέρα της είναι τώρα 66 ετών, που σημαίνει ότι έχει επιβιώσει 12 χρόνια με την ασθένεια.

“Η εξέλιξη της νόσου του Αλτσχάιμερ μέσω των πλεχτών της μαμάς μου”

Μερικές από τις αναρτήσεις της στο Facebook:

 

 

Οι άνθρωποι απάντησαν, αναφέροντας δικές τους ανάλογες εμπειρίες 

Ακολουθήστε μας στο facebook: