Κόρη ασθενούς κατέληξε στο τμήμα επειδή κατέγραψε σε βίντεο τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα της

19 Μαΐου, 2021 10:54 ΜΜ
More videos

Οδηγήθηκε στην αστυνομία επειδή κατέγραψε παράνομα εικόνες από το νοσοκομείο

Ανέβηκαν οι τόνοι στο νοσοκομείο Σερρών όταν μια κόρη ασθενούς κατέγραψε σε βίντεο τις κακές συνθήκες νοσηλείας όπως καταγγέλλει του πατέρα της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας η ίδια διαμαρτυρήθηκε όταν βρήκε τον πατέρα της μούσκεμα, τα ρούχα και τα σεντόνια του βρεγμένα και ζήτησε από το προσωπικό να κάνει τα απαραίτητα, ωστόσο όπως υποστηρίζει μιλώντας στο epiloges.tv αφού της απάντησαν με απότομο και ειρωνικό ύφος, την προσέβαλαν.

Άρχισε να καταγράφει εικόνες από το νοσοκομείο

Τότε εκείνη έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο και άρχισε να καταγράφει τις κακές όπως αναφέρει συνθήκες του δωματίου στο οποίο νοσηλευόταν ο πατέρας της. Άμεσα στο σημείο έφτασαν οι άνδρες security του νοσοκομείου και της ζήτησαν να απομακρυνθεί από τον χώρο. Η κόρη του ασθενούς αρνήθηκε και τότε κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές.

Η απάντηση του διοικητή του νοσοκομείου

Από πλευράς του ο διοικητής του νοσοκομείου, Νίκος Φαρμάκης μιλώντας στο epiloges.tv ανέφερε ότι ενημερώθηκε από το προσωπικό του νοσοκομείου ότι η κόρη ασθενούς κατέγραφε εικόνες από το νοσοκομείο και της ζήτησε να παραμείνει στον χώρο γιατί έχει ήδη ειδοποιηθεί η αστυνομία. Ο ίδιος της ζήτησε να διαγράψει τα βίντεο γιατί αυτό απαγορεύεται και τελικά οι δύο τους κατέληξαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών για να λύσουν τις διαφορές τους. Αναφορικά με τα παράπονα της συγγενούς του ασθενούς, ο διοικητής του νοσοκομείου της απάντησε να καταθέσει επίσημη διαμαρτυρία. Τέλος, ο διοικητής ανέφερε ότι δεν θα προχωρήσει σε μήνυση εφόσον δεν δημοσιοποιηθούν τα βίντεο που κατέγραψε.