Κορέα: Ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 300.000 δολαρίων προς την Ελλάδα για τους πυρόπληκτους

2 Αυγούστου, 2018 7:58 ΜΜ
More videos

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κορέας κ. Μουν Τζε-ιν εξέφρασε τα βαθιά συλλυπητήρια και την συμπαράστασή του προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό στις 26 Ιουλίου μέσω της συλλυπητήριας επιστολής προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Κορέας αποφάσισε να συνεισφέρει ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 300.000 δολαρίων προς την Ελλάδα για τους πληγέντες της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στην Αττική.

Επίσης, ο πρωθυπουργός κ. Λη Νακ Γιον, ο οποίος επισκέφθηκε την Ελλάδα τον περασμένο Οκτώβριο, εξέφρασε τα συλληπτήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον Ελληνικό λαό μέσω του μηνύματος συμπαράστασης και της αλληλεγγύης προς τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Αλέξιο Τσίπρα.

Η πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κορέας, εκφράζει για ακόμη μια φορά την θλίψη και την συμπόνια προς τις οικογένειες των θυμάτων, και προσδοκά ότι η συνεισφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας εκ μέρους της Κυβέρνησης της Κορέας επιβεβαιώνει τις παραδοσιακά φιλικές σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών και συμβάλλει στην ανακούφιση και την αποκατάσταση στις πληγείσες περιοχές.

Ακολουθήστε μας στο facebook: