Κοράκι “κάνει βόλτα” πάνω στην πλάτη του αετού!

2 Ιουλίου, 2015 4:57 ΜΜ
More videos

Ο Phoo Chan είναι ένας ταλαντούχος φωτογράφος πουλιών με έδρα την Καλιφόρνια των Η.Π.Α που οι φωτογραφίες του προβλήθηκαν από το National Geographic. Οι εκπληκτικές και πραγματικά μοναδικές φωτογραφίες παρουσιάζουν ένα κοράκι που προσγειώνεται και στέκετε στη ράχη ενός αετού κατά τη διάρκεια του πετάγματος.

Σύμφωνα με τον Chan: «Τα κοράκια είναι γνωστό πως παρενοχλούν επιθετικά τα άλλα αρπακτικά που είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος όταν τα βρουν στο έδαφός τους. Συνήθως οι ‘εισβολείς’ απομακρύνονται χωρίς φασαρία. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση το κοράκι δεν ενοχλεί τον αετό και μάλιστα ανεβαίνοντας στη ράχη του ο αετός είναι σαν να νιώθει υποχρεωμένος να του προσφέρει μια βόλτα.»

Δείτε παρακάτω την εντυπωσιακή σειρά φωτογραφιών που είναι μοναδικές στο είδος τους και δείχνουν μια διαφορετική πλευρά της άγριας ζωής.

crow-rides-eagle-bird-photography-phoo-chan-1 crow-rides-eagle-bird-photography-phoo-chan-2 crow-rides-eagle-bird-photography-phoo-chan-3 crow-rides-eagle-bird-photography-phoo-chan-5 crow-rides-eagle-bird-photography-phoo-chan-6

Ακολουθήστε μας στο facebook: