Σάββατο 19 Ιουλίου 2025
ΕλλάδαΚοpμί θανατnφόρο: H Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει με μαγιό στα 52 της και...

Κοpμί θανατnφόρο: H Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει με μαγιό στα 52 της και αναστατώνει

Η Τατιάνα Στεφανίδου έζησε ένα μαγικό καλοκαίρι μακριά από υποχρεώσεις, ταξιδεύοντας μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο στα αγαπημένα της νησιά του Ιονίου Πελάγους.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha έκανε μια μικρή απόδραση και στην Ύδρα. Ωστόσο, οι καλοκαιρινές της διακοπές έλαβαν τέλος και από τη νέα εβδομάδα η Τατιάνα Στεφανίδου θα επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσα από τα social media για το τέλος του καλοκαιριού, το οποίο συνόδευσε με φωτογραφίες από την τελευταία της καλοκαιρινή απόδραση.

«Το τελευταίο ηλιοβασίλεμα των διακοπών, με ευγνωμοσύνη για όσα ζήσαμε και τη σκέψη σε όσα έρχονται» έγραψε η παρουσιάστρια του T-Live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

299891223 148681334451796 2363116184747019534 n

Μερικά από τα αποθεωτικά σχόλια:

choris titlo 2

 

Τα πιο σημαντικά