Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Kopμi 20χρονης»: Έτσι εivαι το σώμα της Φαίης Σκορδά στα 42 χωρίς...

«Kopμi 20χρονης»: Έτσι εivαι το σώμα της Φαίης Σκορδά στα 42 χωρίς ρετούς, διέρρευσαν φώτο από παπαράτσι

Φωτογραφίες με μαγιό ανέβασε η Φαίη Σκορδά και το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι πώς διατηρεί τέτοιο κορμί έπειτα από δυο εγκυμοσύνες.

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να είναι σαράντα δύο χρονών, να έχει αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά – τον Γιάννη και τον Δημήτρη – όμως έχει τέλειες αναλογίες!

Οι πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό χωρίς ρετούς και φίλτρα είναι σίγουρα πιο εντυπωσιακές από ότι φαντάζεσαι!

918

H Φαίη Σκορδά βρίσκει πάντα χρόνο για τον εαυτό της, καταφέρνοντας να ζυγίζει 58 κιλά, όσο και πριν μείνει έγκυος για πρώτη φορά.

Αν και η καλή φυσική της κατάσταση είναι στο DΝΑ της, η Φαίη δεν επαναπαύεται λεπτό, τρέχει στη γειτονιά της και έχει αγοράσει και ένα διάδρομο και κάνει γυμναστική μέσα στο σπίτι!

Όσο για τα διατροφικά tips της παρουσιάστριας περιλαμβάνεται η κατανάλωση 1,5 λίτρου νερό την ημέρα και ωμές σαλάτες εποχής, τις οποίες ετοιμάζει μόνη της καθημερινά, πριν ξεκινήσει για την εκπομπή κι αφού πρώτα έχει πάρει πρωινό!

919

Η Φαίη Σκορδά προσέχει το σώμα της και αυτό φαίνεται. Έχει ένα από τα πιο ωραία σώματα και θα πάθεις πλάκα όταν την δεις στις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι!

920

921

 

Τα πιο σημαντικά