Κοpιτσάκι σώθηκε από απαγωγή χάρη στο κόλπο που της έμαθε η μαμά της

13 Νοεμβρίου, 20182:45 ΠΜ
More videos

Οι αρχές αναφέρουν ότι η έξυπνη κίνηση ενός 11χρονου κοριτσιού να ρωτήσει το σύνθημα από τους απαγωγείς που προσποιούνταν τους αστυνομικούς, την έσωσαν από τα χειρότερα στο πάρκο της Αριζόνας. Πρόκειται για ένα περιστατικό που πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους τους γονείς.

Το παιδί περπατούσε με έναν φίλο του περίπου στις 4 το απόγευμα στην κοιλάδα Σαν Ταν, νοτιοανατολικά της πολιτείας Φοίνιξ, όταν σύμφωνα με τις αρχές τους πλησίασε ένας άνδρας με ένα λευκό SUV. Του είπε ότι έπρεπε να μπει αμέσως μέσα στο αυτοκίνητο, γιατί ο αδερφός του είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα.

Η μικρή με απόλυτη ψυχραιμία ζήτησε να πει το «σύνθημα». Όλα τα γραφεία των σερίφηδων έχουν σύνθημα, που εκείνοι γνωρίζουν, ώστε να γίνονται αντιληπτοί από τους πολίτες και να μην πέφτουν θύματα εξαπάτησης. Ο άνδρας έφυγε γρήγορα, χωρίς να την ενοχλήσει ξανά.

Η μητέρα του κοριτσιού εξέφρασε τόσο την ανακούφισή της όσο και την υπερηφάνεια της για το παιδί της που θυμόταν πως να λειτουργήσει σε ανάλογα περιστατικά.

Ο άνδρας, που το πρόσωπό του με το χέρι του όση ώρα μιλούσε με την κοπέλα, αναζητείται από τις αρχές από την Κυριακή. Περιγράφηκε ως λευκός άνδρας πιθανώς κοντά στα 40 και με μια μικρή γενειάδα.

Tο ίδιο όχημα είχαν δει γύρω από το πάρκο πολλά παιδιά αρκετές φορές την ημέρα, δήλωσε το τμήμα του σερίφη. Οι αρχές κινούνται για τον εντοπισμό του.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News