Κοpιτσάκι ουρλιάζει τρομοκρατημένο όταν ιερέας βουτάει με το ζόρι το κεφάλι της στο νερό σε βάπτιση

13 Δεκεμβρίου, 201811:49 ΜΜ
More videos

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένα μικρό κοpιτσάκι ουρλιάζει από φόβο την ώρα που ένας ιερέας στην Ρωσία της βάζει με το ζόρι το κεφάλι κάτω από το νερό κατά την διάρκεια μιας ακραίας βάφτισης που είχε σκοπό να βγάλει τον Σατανά από μέσα της.

Ο Ηλία Σεμιλέτοφ θα αντιμετωπίσει το εκκλησιαστικό δικαστήριο και μπορεί να αποπεμφθεί επειδή έβαλε με το ζόρι 3 φορές το κεφάλι του κοpιτσιού μέσα στο νερό.

Η μικρή ούρλιαζε από φόβο οι παρευρισκόμενοι ενήλικες αντί να παρέμβουν και να την βοηθούσαν γελούσαν.

Δείτε το βίντεο

Η μητέρα της μικρής παραδέχτηκε ότι η κόρη της ούρλιαζε επειδή φοβόταν το παπά αλλά οι γονείς της δεν έκαναν κανένα επίσημο παράπονο.

Αντίθετα η μητέρα ήταν ευγνώμων στον παπά που δέχτηκε να βαφτίσει την κόρη της.

Μια ανήσυχη γυναίκα που πηγαίνει σε αυτή την ενορία της νοτιοδυτικής Ρωσίας ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος ιερέας της είχε πει ότι όλα τα παιδιά εκτός από τα νεογέννητα πρέπει να “σπάσουν” κατά την διάρκεια της βάφτισης επειδή ο “Σατανάς ζει μέσα τους.”

Η Ορθόδοξη Εκκλησία σχεδιάζει να λάβει μέτρα ενάντια αυτού του ιερέα εξαιτίας του βίντεο που έγινε ανάρπαστο αυτή την εβδομάδα παρόλο που η βάφτιση συνέβη πριν από 2 χρόνια.

“Έχει απομακρυνθεί από τις υπηρεσίες του και θα κριθεί από το εκκλησιαστικό δικαστήριο”, ανέφερε ο αρχιερέας Μιχαήλ Σαμόκχιν.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News