Η κοπέλα που γεννήθηκε με τα πόδια στραμμένα ανάποδα!

7 Οκτωβρίου, 20149:24 ΜΜ
More videos

Μπορεί να γεννήθηκε με μία ανωμαλία στα κάτω άκρα της και οι γιατροί να έλεγαν πως δεν θα επιβιώσει, αλλά η Γουάνγκ Φανγκ διέψευσε τους πάντες και κάνει μία φυσιολογική ζωή σαν όλους τους άλλους.

Η 30χρονη Γουάνγκ γεννήθηκε με τα πόδια της στραμμένα ανάποδα αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει την ζωή της. Μάλιστα, η ίδια αρνείται πεισματικά να πάρει το επίδομα αναπηρίας και δουλεύει σαν σερβιτόρα.

Οι γιατροί είχαν πει στην μητέρα της Γουάνγκ ότι δεν θα τα καταφέρει και σε περίπτωση που επιβιώσει, δεν θα περπατάει καθόλου ή θα περπατάει με πολύ μεγάλη δυσκολία. Η 30χρονη όχι μόνο κατάφερε να περπατήσει αλλά δηλώνει: «τρέχω γρηγορότερα από τους περισσότερους φίλους μου και έχω μία κανονική δουλειά σαν σερβιτόρα στο οικογενειακό εστιατόριο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να θεωρήσω πως είμαι ανάπηρη».

Η Γουάνγκ αρνείται να πάρει επίδομα από το κράτος ενώ έχει και έναν γιο με φυσιολογικά άκρα. «Μπορώ να περπατήσω σαν όλους τους υπόλοιπους και τρέχω γρηγορότερα από κάποιους. Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ βάζω τα παπούτσια μου ανάποδα», λέει η γενναία 30χρονη.

anapoda-podia1-570 anapoda-podia-570-396x600

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News