Κοπέλα λέει στο αγόρι της να πέταξε βελάκι πάνω από το κεφάλι της και πάει στο μάτι της

26 Απριλίου, 2018 2:20 ΜΜ
More videos

Ο Γουλιέλμος Τέλλος τοποθέτησε στο κεφάλι του παιδιού του ένα μήλο. Στη συνέχεια από μακρινή απόσταση σημάδεψε με το τόξο – βαλλίστρα προσεκτικά και πέτυχε το μήλο.

Κάτι παρόμοιο επιχείρησε να κάνει ένα ζευγάρι σε ένα μπαρ της Νέας Υόρκης, μόνο που αντί για βέλη και τόξο – βαλλίστρα, είχαν βελάκια και στόχο από κοντινή απόσταση.

Δείτε το βίντεο

Η κοπέλα προκάλεσε τον σύντροφο της να της ρίξει το βελάκι πάνω από το κεφάλι της και να πετύχει το στόχο. Εκείνος δέχτηκε την πρόκληση. Πήγε σε κοντινή απόσταση και έριξε το πρώτο βελάκι το οποίο πέρασε ξυστά από το τριχωτό της κεφαλής της και καρφώθηκε στον τοίχο.

Ενώ η κοπέλα προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί ο φίλος της εκτόξευσε και δεύτερο βελάκι. «Bullseye» που λένε και οι Αμερικάνοι όταν πετυχαίνουν κάποιον στόχο με μια βολή.

Το βελάκι έφυγε από το χέρι του διέγραψε μια μικρή πορεία στον αέρα και με τη μυτερή μύτη του καρφώθηκε στο μάτι της κοπέλας.

Στην αρχή δεν φαίνεται να πονάει. Είναι περισσότερο πανικοβλημένη και με το χέρι της τραβάει από το μάτι της το καρφωμένο βελάκι.

Από το βίντεο δεν γίνεται σαφές εάν το βέλος χτύπησε το δέρμα γύρω και κάτω από τα βλέφαρα ή εάν σφηνώθηκε απευθείας στον βολβό του ματιού της.

[dailymail]