Κοπέλα κουβαλάει το αγόρι της για να μην βραχούν τα ακριβά δερμάτινα παπούτσια του

17 Δεκεμβρίου, 20174:51 ΜΜ

Η κίνηση μιας κοπέλας στην Κίνα να κουβαλήσει το αγόρι της μέσα από έναν πλημμυρισμένο δρόμο προκάλεσε αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Oι έντονες καταιγίδες προκάλεσαν σοβαρές πλημμύρες σε πολλές πόλεις στην νότια Κίνα. Βέβαια, από όλες τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μια συγκεκριμένη τράβηξε την προσοχή του κόσμου.

Συγκεκριμένα, μια κοπέλα αποφάσισε να κουβαλήσει το αγόρι της μέσα από έναν πλημμυρισμένο δρόμο για να μην βραχούν τα ακριβά δερμάτινα παπούτσια του.

Η κοπέλα υπερασπίστηκε τον εαυτό της, λέγοντας ότι τον κουβάλησε επειδή εκείνη φορούσε σανδάλια και εκείνος δερμάτινα παπούτσια που αν βρέχονταν θα ήταν πολύ δύσκολο να καθαριστούν.

Η περιβόητη φωτογραφία της κοπέλας που κουβαλάει το χαμογελαστό αγόρι της μέσα από τον πλημμυρισμένο δρόμο.

CCTVNews

Η ίδια εξήγησε ότι το έκανε, καθώς ήταν πιο εύκολο για εκείνη να περάσει μέσα από τα λασπώδη νερά, επειδή φορούσε σανδάλια.

CCTVNews

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

CCTVNews

Ένας χρήστης σχολίασε: “Σίγουρα, θα την παντρευόμουν αν ήμουν στην θέση του. Που μπορώ να βρω μια τέτοια κοπέλα;”

Ένας άλλος χρήστης αποδοκιμάζοντας αυτή την συμπεριφορά ανέφερε: “Ωραίος άντρας…Θα μπορούσε να βγάλει τα παπούτσια του.”

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια φωτογραφία γίνεται ανάρπαστη στα κοινωνικά δίκτυα.

Mια κοπέλα κουβάλησε το αγόρι της κατά μήκος ενός πλημμυρισμένου δρόμου, ενώ φορούσε τακούνια για να μην βραχούν τα παπούτσια του.

xinhuanet

Ένας χρήστης του διαδικτύου ανέφερε: “Δεν μπορώ να καταλάβω, αν πρόκειται για μισογυνισμό ή θρίαμβο του φεμινισμού.”

Πιο κοντινή λήψη της φωτογραφίας.

CCTVNews

Τώρα, αν είναι κάποιο παιχνίδι που κάνει το ζευγάρι μεταξύ του ή έχουν δίκιο όσοι σκέφτονται ότι το αγόρι είναι μεγάλος εγωιστής μόνο οι δυο πρωταγωνιστές της φωτογραφίας μπορούν να το ξέρουν.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News