Δύο μικροσκοπικά πουλιά έκατσαν στο ποτήρι ενός άντρα. Δείτε όμως τι έγινε στην συνέχεια…

22 Ιανουαρίου, 2016 3:45 ΜΜ
More videos

Τα κολίβρια είναι από τα πιο ενδιαφέροντα πτηνά που υπάρχουν στον κόσμο και αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι έχουν μάθει πως να αιωρούνται και να πετάνε προς τα πίσω. Τα φτερά τους κινούνται με τόσο γρήγορους ρυθμούς που φτάνουν τους 70 παλμούς το δευτερόλεπτο, με αποτέλεσμα να δημιουργούν έναν μικρό θόρυβο, όταν πετάνε.

Ο μεταβολισμός τους είναι γρηγορότερος από κάθε άλλο πτηνό στον κόσμο και γι’ αυτό θέλουν να τρώνε συνέχεια, για να μπορούν να διατηρούν αυτόν τον γρήγορο ρυθμό ενέργειας.

Έτσι, όταν ένα σμήνος από κολίβρια συναντήθηκε με έναν άντρα, που κρατούσε ένα κόκκινο κύπελλο με ένα αφέψημα ειδικό για πουλιά, τον πλησίασαν και σιγά σιγά πήγαν άρχισαν να πίνουν από το περιεχόμενο του κυπέλλου.

Το ειδικό αφέψημα των πουλιών αποτελούνταν από μια κουταλιά ζάχαρη και 4 φλιτζάνια νερό. Μόλις, ένα από τα κολίβρια έκανε την αρχή και έκατσε στο χέρι του άντρα, μετά από λίγο τον ακολούθησαν και τα υπόλοιπα και το αποτέλεσμα μοιάζει με μπουκέτο λουλουδιών.

Ευτυχώς ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο να ενεργοποιήσει την αργή κίνηση, η οποία βοηθά να αναδειχθούν ακόμα περισσότερο αυτά τα υπέροχα πλάσματα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

;

Ακολουθήστε μας στο facebook: