Κωνσταντίνου: «Έχω κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου και αισθάνομαι μια χαρά»

20 Φεβρουαρίου, 20211:11 ΜΜ
More videos

O Γιώργος Κωνσταντίνου, μετά το υπέροχο σποτ για τον εμβολιασμό του υπουργείου Υγείας, για το οποίο συνάντησε ξανά την Μάρω Κοντού, μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών.

«Κατ’ αρχήν, πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι έχω κάνει και τα δύο εμβόλια και αισθάνομαι μια χαρά. Πέραν αυτού, για μένα ήταν ένας δρόμος ελπίδας, γιατί, μετά την απόγνωση που δημιουργήθηκε σε πολλούς με την πανδημία, ο εμβολιασμός είναι μια ελπίδα και η μόνη διέξοδος που παρουσιάζεται μέχρι τώρα. Πιστεύω, δηλαδή, άνθρωποι όπως εγώ, που έχω κάνει όλα τα εμβόλια στη ζωή μου, και πνευμονιόκοκκου και γρίπης, πως ο εμβολιασμός βοήθησε το ανθρώπινο γένος» ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Βλέπω από ορισμένους ότι υπάρχει μια διστακτικότητα και δεν μπορώ να μπω στο σκεπτικό τους. Ο καθένας έχει την άποψή του. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να γίνει αυτό το εμβόλιο, για να μπορέσει η κοινωνία να επανέλθει στην κανονικότητα της, γιατί αλλιώς θα χάσουμε και τον δρόμο. Με τη Μάρω έχουμε συχνά επαφή, μιλάμε και έχουμε σχέση φιλική. Έχουμε γίνει οικογένεια (γέλια)» πρόσθεσε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News