Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΚωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δεν έχω τζоγάρει ποτέ τα χρńματα της κοινωνικής κουζίνας "Ο...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δεν έχω τζоγάρει ποτέ τα χρńματα της κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος”»

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν έχει παίξει ποτέ στον τζόγο τα χρήματα της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star.

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος διέψευσε πως είναι εξαρτημένος από τον τζόγο ενώ ξεκαθάρισε πως δεν χρησιμοποίησε ποτέ χρήματα της οργάνωσης για προσωπικό όφελος ενώ για το αν έχει ελεγχθεί ποινικά για τη δράση του είπε πως «δεν έχω κληθεί ποτέ επί 13χρόνια».

Δείτε το βίντεο«Τα χρήματα που δόθηκαν για τον “Άλλο Άνθρωπο” πήγαν όλα εκεί. Η αλήθεια είναι ότι έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν περίμενα ποτέ ότι μετά από 13 χρόνια καθημερινής δράσης και 20 εκατομμύρια γεύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό θα βρεθώ κατηγορούμενος για όλη αυτή τη δράση», λέει στο Star.

«Όλοι οι λογαριασμοί ήταν ατομικοί λογαριασμοί, υπήρχε ονοματεπώνυμο, IBAN, τηλέφωνα για να συνεισφέρει ο κόσμος. Τις κάρτες τις διαχειριζόμουν εγώ. Μιλάμε για δύο λογαριασμούς, της μητέρας μου και του γαμπρού μου, ο οποίος δεχόταν χρήματα που πήγαιναν μόνο στην Τουρκία. Ο κόσμος που κατέθετε χρήματα σ’ αυτούς τους λογαριασμούς ήξερε ότι τα κατέθετε σε προσωπικούς λογαριασμούς. Δεν ήταν κρυμμένα», αναφέρει χαρακτηριστικά

«Ο γαμπρός μου λέει ότι δεν μου άρεσε να μπαίνουν ξένα χρήματα. Καλά έκανε και το είπε. Τη συγκεκριμένη στιγμή που μου έδωσε την κάρτα ήξερε πάρα πολύ καλά ότι τα χρήματα θα έμπαιναν για την Τουρκία. Δεν έχω ούτε τραπεζικούς λογαριασμούς, ούτε θυρίδες, ούτε ομόλογα, δεν έχω περιουσιακό στοιχείο, ούτε καν παπάκι».

«Τα χρήματα του άλλου ανθρώπου πηγαίνανε όλα εκεί. Είναι 18 με 20 εκατ. μερίδες φαΐ. Όλα τα χρήματα που μπήκαν, πήγαν στον “Άλλο Άνθρωπο”. Δεν έχω πάρει ούτε ένα σεντ από λογαριασμό του “Άλλου Ανθρώπου”. Εγώ ζω στο σπίτι του “Άλλου Ανθρώπου”. Δεν έχω καταλάβει τι γράφει αυτό το πόρισμα για εγκληματικές οργανώσεις. Χτυπώντας εμένα χτυπούν τον “Άλλον Άνθρωπο”. Μη χτυπάτε τον “Άλλον Άνθρωπο”, χτυπάτε εμένα. Η αλήθεια θα φανεί παιδιά και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό» κατέληξε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Τα πιο σημαντικά