Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚωνσταντίνος Πλεύρης: «Ο γάμος είναι απαραίτητος για κληρονομικούς λόγους»

Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Ο γάμος είναι απαραίτητος για κληρονομικούς λόγους»

Σε ερωτήσεις αναφορικά με τον γάμο τους απάντησαν από κοινού ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα, καθώς το ζευγάρι είχε κάνει σαφές ότι είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά τους.

Ερωτηθείς σχετικά, ο 84χρονος έδωσε την απάντηση ότι «αυτό έχει λήξει», ενώ εξηγώντας γιατί είναι απαραίτητος ένας γάμος ο ίδιος απάντησε: «Για λόγους κληρονομικούς».

Από τη μεριά της, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» επισήμανε, ύστερα από σχετικό ερώτημα, ότι δεν είναι απαραίτητο για ένα ζευγάρι να βγαίνει συνέχεια ραντεβού από τη στιγμή που περνά καλά οπουδήποτε.

«Δεν χρειάζεται ούτε ραντεβού ούτε τίποτα, όταν με τον σύντροφό σου περνάς καλά όπου κι αν είσαι, δεν χρειάζεσαι ούτε ραντεβού, ούτε συγκεκριμένους χώρους, τίποτα. Είμαστε μαζί και κοιτάμε τα σχόλια που γράφουν, τα αρνητικά και τα διάφορα και τα σχολιάζουμε και γελάμε. Το αγαπημένο μου είναι “α ρε Πλεύρη, πρωθυπουργός για μια ώρα μόνο και δεν θα χρειαζόταν τίποτα άλλο» σχολίασε, ενώ ερωτηθείσα αν θα πάνε κάπου διακοπές, η Τζώρτζια Σιακαβάρα απάντησε: «Όταν με τον άνθρωπό σου είσαι καλά, πάντα είναι διακοπές».

Η πρόταση γάμου

«Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό» Όπως είχε πει στην εφημερίδα On Time.
Τα πιο σημαντικά