Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚων. Πλεύρης για Κανάκη: «Εάν έχει τον ανδρıσμό ας με καλέσει στην...

Κων. Πλεύρης για Κανάκη: «Εάν έχει τον ανδρıσμό ας με καλέσει στην εκπομπή του»

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε σήμερα (05/03) στο «Πρωινό Σου Σου» και τον Ηλία Σκουλά.

Ειδικότερα, ο γνωστός δικηγόρος και συγγραφέας απάντησε και για όσα είπε χθες ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα.

«Εάν ο κύριος Κανάκης έχει τον ανδρισμό, αντί να μονολογεί, να με καλέσει να συζητήσουμε πάνω σε ιδεολογικά θέματα.

Η δήλωση αυτή ήταν σκοπίμως ατυχής. Δεν με στεναχωρούν αυτά τα σχόλια, διότι ουδέποτε οι βλάκες με στεναχωρούν.

Ο κύριος Κανάκης δεν είναι βλάκας. Εάν είναι έντιμος, όπως πιστεύω ότι είναι, ας με καλέσει στην εκπομπή του και να μη μονολογεί.

Θέλω να μου πει γιατί είμαι φασίστας», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Δείτε το βίντεο“Είναι ένας άνθρωπος που χαιρετάει ναζιστικά. Γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό;”, αναρωτήθηκε ο Αντώνης Κανάκης.

Το δικό του αιχμηρό σχόλιο για τις lifestyle εκπομπές έκανε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα της Δευτέρας (4/3). Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Γεωργίας Σιακαβάρα στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών στις οποίες αναφερόταν στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Πλεύρη, αναρωτήθηκε για ποιον λόγο ο συγκεκριμένος ακροδεξιός πολιτικός γίνεται αντικείμενο προβολής.

Δείτε το βίντεo:

«Δεν αρέσουν στον Πλεύρη οι άφρο περούκες; Πραγματικά πέφτουμε από τα σύννεφα! Κάτι που έχει σχέση με την Αφρική να μην αρέσει στον Πλεύρη;», σχολίασε αρχικά με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης.

«Πέρα από την πλάκα όμως τώρα… πώς γίνεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης να γίνεται αντικείμενο συζήτησης των lifestyle εκπομπών; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος και θεωρητικός του φασισμού στην Ελλάδα», συνέχισε στην τοποθέτησή του ο οικοδεσπότης του Ράδιο Αρβύλα.

«Είναι ένας άνθρωπος που χαιρετάει ναζιστικά. Γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό με αυτή τη διάσταση; Τον κυνηγούν παπαράτσι λες και είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ;», παρατηρεί ο Αντώνης Κανάκης εμφανώς ενοχλημένος.

«Είναι ένας φασίστας δηλωμένος. Βγάζουμε τους φασίστες στις εκπομπές για να τους συνηθίσει και να νομιμοποιηθούν μέσω των lifestyle ερωτήσεων;», καταλήγει στο σχόλιό του ο Αντώνης Κανάκης για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την προβολή του από τις lifestyle εκπομπές, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Γεωργία Σιακαβάρα.

Τα πιο σημαντικά