Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Δέχτηκε πρόταση γάμου μπροστά στην κάμερα από την σύντροφό του, Νάνσυ

26 Σεπτεμβρίου, 20227:02 ΜΜ
More videos

Ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος σύστησε μπροστά στην κάμερα την γυναίκα που εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στο πλευρό του.

Πρόκειται για τη Νάνσυ η οποία παρακολουθούσε φανατικά τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο Survivor, από το Λονδίνο, όπου και ζούσε μέχρι πρόσφατα.

«Δεν είχα το τηλέφωνό του, κάτω από τις αναρτήσεις του στο instagram του είπα πως θέλω να έρθω στην Ελλάδα για να τον δω. Όταν ήταν στο Survivor τον στήριζα πάρα πολύ από το Λονδίνο», ανέφερε η σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στη Μένια Κούκου.

Και ο ίδιος συμπλήρωσε: «Μιλούσαμε μια εβδομάδα για να βγω μαζί της,δεν μπορώ να βγαίνω με όποιον μου το ζητά έτσι, είναι ένας πολύ όμορφο κορίτσι, κι εγώ ένας τύπος πολύ εγκεφαλικός, οτιδήποτε έχει κάνει για μένα, μετράει πάρα πολύ, το γουστάρω πολύ αυτό. Όποιος επιμένει, κερδίζει και νικάει», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο γνωστός make up artist δέχτηκε πρόταση γάμου μπροστά στην κάμερα της εκπομπής: «Ερωτεύτηκα την ψυχή του, είναι αληθινός! Ήθελα να σε ρωτήσω δημόσια… Με παντρεύεσαι;» είπε η Νάνσυ και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απάντησε: «Συγκινούμαι εγώ τώρα με όλα αυτά, συγκινούμαι».

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News