Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΚωνσταντίνος Αργυρός: «Θα ήθελα να γίνω πατέρας - Μου έχει ξεκινήσει το...

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Θα ήθελα να γίνω πατέρας – Μου έχει ξεκινήσει το πατρικό ένστικτο από τα 25»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, τόσο για την καριέρα του, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, με ένα τεράστο φαν κλαμπ να τον ακολουθεί σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα και να τον στηρίζει με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε “ποδαρικό” στην πρώτη εκπομπή του 2022 στο Mega Star και άνοιξε την καρδιά του στους παρουσιαστές. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρότερος, ήθελε να γίνει ηθοποιός και του άρεσε πολύ αυτή η ιδέα, αλλά τελικά τον κέρδισε ο χώρος της μουσικής. Επιπρόσθετα, ο ίδιος έδωσε λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή και δήλωσε ξεκάθαρα πως νιώθει έτοιμος να γίνει πατέρας, μιας και ένιωσε ήδη έντονο το πατρικό ένστικτο, από τότε που ήταν σε ηλικία 25 ετών.

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω ηθοποιός. Αν διαβάσω κάποιον ρόλο που μου αρέσει και μου ταιριάζει, θα το κάνω. Τώρα, από εδώ και πέρα έχω στο μυαλό μου να κάνω κάποια πράγματα δισκογραφικά διαφορετικά από όσα έχω κάνει. Ο δίσκος μου θα βγει την Άνοιξη και για πρώτη φορά στη καριέρα μου θα κάνω συναυλίες και περιοδεία το καλοκαίρι… Θέλω να κάνω οικογένεια, με φαντάζομαι ήδη μπαμπά. Μου έχει ξεκινήσει το πατρικό ένστικτο από τα 25 μου».

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά