Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα πρώτα τρίδυμα με εξωσωματική, η σχέση με τα αδέρφια του και η ομοιότητα με τον αδερφό του

29 Αυγούστου, 2022 4:40 ΠΜ
More videos

Κωνσταντίνος Αργυρός ο γνωστός τραγουδιστής έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι οι καλύτεροί του φίλοι είναι τα αδέρφια του. Και πως να μην είναι όταν μοιράστηκαν 9 μήνες στην κοιλιά της μητέρας τους. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Παύλος και η Κατερίνα είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα το 1985. Ήταν 21 Μαΐου όταν η είδηση της γέννησης τους έγινε γνωστή στο πανελλήνιο.

Ήταν η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ήρθαν στον κόσμο παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση και ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης. Το 1985 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά τους αφού στο μέλλον ο Τύπος και τα media ασχολήθηκαν πολλές φορές μαζί τους και συγκεκριμένα με τον Κωνσταντίνο.

Στη συνέχεια ήρθε η συμμετοχή του στο «Fame Story» και η μετέπειτα πορεία του στον χώρο του τραγουδιού. Σε συνέντευξή έχει πει για τα παιδικά του χρόνια ότι “πηγαίναμε παντού μαζί. Σχολείο, φροντιστήριο, βόλτες… Ποτέ δεν μας έβλεπες μόνους”. Ενώ σε ερώτηση αν υπήρχε μεταξύ τους ζήλια ή ανταγωνισμός ο Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά ότι του αρέσει να μοιράζεται τα πάντα ειδικά με τα αδέλφια του.
Εξωτερικά με τα αδέλφια του δεν μοιάζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός όπως και στον χαρακτήρα λέει ότι ότι είναι εντελώς διαφορετικοί. Ο αδερφός του Παύλος έχει πει “με την Κατερίνα μοιάζω περισσότερο. Αυτό μου λένε όσοι μαθαίνουν ότι είμαστε τρίδυμα“.

Οι γονείς ενημέρωσαν τα παιδιά για την εξωσωματική γονιμοποίηση από πολύ νωρίς. Για τον τρόπο δηλαδή που εκείνα ήρθαν στον κόσμο. “Δεν θυμάμαι ακριβώς ποια στιγμή ήταν, πάντως στην ηλικία που άρχισα να καταλαβαίνω μας εξήγησαν οι γονείς μας πως ήρθαμε στον κόσμο. Άλλωστε, είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και έχει βοηθήσει πολλές οικογένειες”, σημειώνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κωνσταντίνος Αργυρός και η σχέση του με τα αδέλφια του

Πάντα ήταν μια παρέα οι τρεις τους, και υπάρχουν όπως λένε στιγμές που σκέφτονται έντονα ο ένας τον άλλον και αμέσως για παράδειγμα χτυπά το τηλέφωνο. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο καλλιτέχνης της οικογένειας, εξηγεί ότι το μικρόβιο με τη μουσική μπήκε από μικρός καθώς ασχολούνταν με αυτή. Είχε δημιουργήσει μια μπάντα με τους φίλους του και έπαιζαν στις σχολικές γιορτές και τα πάρτι. Παράλληλα, σπούδασε μουσική και μετά ήρθε το τραγούδι στη ζωή του.

Όπως όλα τα άλλα έτσι και τα συναισθηματικά του ο Κων. Αργυρός τα συζητά με τα αδέλφια του. Ενώ του αρέσει όταν τραγουδά να είναι εκεί και οι δικοί του. “Χαίρομαι ακόμη πιο πολύ, γιατί ξέρω ότι θα με κρίνουν αυστηρά , πράγμα που το δέχομαι με μεγάλη ευχαρίστηση. Η κριτική τους με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος”, σημειώνει.

Πρόσφατα η αδερφή τους Κατερίνα Αργυρού έκανε μια δημοσίευση στα social media.

Η μια εκ των τρίδυμων αδερφών του γνωστού τραγουδιστή μοιράστηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία, στην οποία βλέπουμε τον μικρό Κωνσταντίνο Αργυρό μαζί με τον αδερφό του Παύλο.

Μάλιστα τη συνόδευσε φωτογραφία με το σχόλιο «Ι love u to the moon and back! My angels (Σας αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πάλι πίσω. Άγγελοι μου)».