Κωνσταντίνος Αγγελίδης: ‘Ραγίζει’ η καρδιές σύζυγός του – Ο απολογισμός του τροχαίου

17 Μαΐου, 2021 5:03 ΜΜ
More videos

Πάνω από τρία χρόνια έχουν περάσει από τον Δεκέμβριο του 2017 όταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με τη μηχανή του, το οποιο του προκάλεσε ανεπανόρθωτα προβλήματα υγείας.

Από τότε, έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις ενώ η οικογένειά του περνά έναν Γολγοθά, με τη σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη να είναι δίπλα του σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Κωνσταντίνος  Αγγελίδης: "Ραγίζει" καρδιές η σύζυγός του - Ο απολογισμός του τροχαίου

Η ίδια έκανε μια νέα ανάρτηση το facebook, στην οποία αναφέρε όλα όσα έχει περάσει ο Αγγελίδης από την ημέρα του τροχαίου μέχρι σήμερα κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην τεράστια δύναμη του συζύγου της:

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

Πριν από λίγες μέρες, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε σε ακόμη ένα χειρουργείο στα μάτια του, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

βαρσαμη

Η σοβαρή επέμβαση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στα μάτια

Μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη πριν από περίπου έναν μήνα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης της υγείας.

Ο γνωστός παρουσιαστής υποβλήθηκε το περασμένο Σάββατο, σε μία χειρουργική επέμβαση, αυτή τη φορά στα μάτια, προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα στραβισμού.

Ο Κωνσταντίνος μπορεί να έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του για την αποκατάσταση της υγείας του, ωστόσο γίνονται σοβαρά βήματα τα οποία συντονίζει η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε παρά τις δυσκολίες βράχος στο πλευρό του.

Στη σημερινή επέμβαση πήγαν όλα καλά και η Εβελίνα δημοσίευσε μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου με τον γιατρό του λέγοντας πως η επέμβαση είχε επιτυχία και ο στραβισμός θεραπεύτηκε.

“Όλα πήγαν τέλεια!!! Να ευχαριστήσω θερμά όλο τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές του και φυσικά τον γιατρό μας, τον κο Πανάγο Αρβανίτη, που με την πρωτοποριακή μέθοδο των ρυθμιζόμενων ραμμάτων διορθώθηκε ο στραβισμός του Κωνσταντίνου μου!!!”, έγραψε η σύζυγος του παρουσιαστή, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά της για την αίσια έκβαση της επέμβασης.

Δείτε την ανάρτηση της Εβελίνας Βαρσάμη

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο facebook: