Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: «Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε»

14 Μαΐου, 2022 2:12 ΜΜ
More videos

Εδώ και δύο χρόνια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βιώνουν την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό ο ένας του άλλου. Ετοιμάζει γάμο το ζευγάρι;

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! και τον Αλέξανδρο Ράπτη, οι φίλοι τους ήδη λένε ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί. «Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια».

Κάποιοι, μάλιστα, στοιχηματίζουν ότι δεν θα αργήσουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. «Και οι δύο θέλουν πολύ να γίνουν γονείς. Νιώθουν έτοιμοι να υποδεχτούν ένα μωρό, χωρίς όμως να βιάζονται. Αυτά εξάλλου είναι θέλημα Θεού».

«Από τις πρώτες μέρες που αποφάσισαν ότι θέλουν να είναι μαζί, η Κωνσταντίνα μετακόμισε ουσιαστικά στο σπίτι του. Το δικό της διαμέρισμα στη Βούλα δεν το άφησε όμως ποτέ. Πλέον οι μόνοι που μένουν εκεί είναι οι γονείς της και η αδελφή της όταν έρχονται από τη Ρόδο» ανέφερε άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό.

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα. Εκείνος δεν έχει μιλήσει ποτέ για τα προσωπικά του ενώ η παρουσιάστρια σε λίγες και επιλεκτικές αναφορές της έχει μιλήσει για το πόσο ευτυχισμένη είναι αυτή την περίοδο. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει πριν από έναν χρόνο στο περιοδικό ότι ο σύντροφός της είχε γνωρίσει την οικογένειά της από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, ενώ η ίδια διατηρεί άριστες σχέσεις με τα τρία μεγαλύτερα αδέλφια του.

«Είναι πολλά τα χαρακτηριστικά που θαυμάζω στον Βασίλη. Είναι πολύ υποστηρικτικός και στη δουλειά μου, έχει ενσυναίσθηση. Ο Βασίλης και η οικογένειά μου είναι από τους πρώτους που θα πω ό,τι μου συμβαίνει» είχε πει.

Πηγή: tlife.gr