Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚόνι Μεταξά: «Στο γάμο μου πήγαν χιλιάδες πράγματα λάθος, είχα μια τρύπα...

Κόνι Μεταξά: «Στο γάμο μου πήγαν χιλιάδες πράγματα λάθος, είχα μια τρύπα τεράστια που φαινόταν το βpακί μου»

Την Κόνι Μεταξά φιλοξένησε ο Θέμης Γεωργαντά στο πλατό του After Dark τη νύχτα της Κυριακής στο OPEN. Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μέσα σε όλα στον πρόσφατο γάμο με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάριο Καπότση και όσα ευτράπελα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του.

Πιο συγκεκριμένα, η Κόνι Μεταξά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έγινε η ελληνική τελετή στην εκκλησία που φυσικά ήθελε ο Μάριος, το παραδοσιακό και εγώ ήθελα… τα φιλαράκια! Είχαν έρθει όλοι οι φίλοι μου από την Αμερική για να κάνουμε τα pre-wedding πάρτι. Πραγματικά, άμα μας έβλεπες, όλοι με σκισμένα πουκάμισα γιατί έσκισα τα πουκάμισα σε όλους. Κάποια στιγμή μου την βάρεσε, ρε παιδί μου, και άρχισα να σκίζω πουκάμισα! Όλων των καλεσμένων, σε όλα τα αγόρια».

«Δεν ήταν ούτε ένας άντρας με κλειστό πουκάμισο στο πάρτι του γάμου»

«Ο κουμπάρος μου φόραγε μιας πολύ ακριβής μάρκας σετ, πάνω κάτω, του το έσκισα και η γυναίκα του μάζευε τα κουμπιά από την παραλία ένα ένα. Δεν θυμάμαι από που ξεκίνησε. Το έκανα σε έναν, έκανα μία χρατς και λέω «αχ αυτό ήταν τέλειο» και μετά πήγα και το έκανα σε όλους τους καλεσμένους. Δεν ήταν ούτε ένας άντρας με κλειστό πουκάμισο. Το ζήσαμε πάρα πολύ, χωρίς άγχος και ήμασταν πραγματικά σαν καλεσμένοι και εμείς. Κάτι που δεν το έχω ξανακούσει από κανένα άλλο ζευγάρι. Ότι δεν είχαμε ξανακάνει, το κάναμε εκείνο το βράδυ».

«Άλλαξα στην εκκλησία, στην παραλία, στην είσοδο και μετά στο πάρτι τέσσερις φορές. Το τέταρτο όμως είχε μια ουρά και το έσκισα άρα ήταν σαν πέμπτο. Και μετά κυκλοφορούσα με μια τρύπα τεράστια που φαινόταν από μέσα το βρακί μου! Σε όλο το πάρτι! Χιλιάδες άλλα πράγματα πήγαν λάθος εκείνη την ημέρα γιατί δεν είχα πάρει βοήθεια, παρά μόνο εκεί την ίδια μέρα, και τα είχα κάνει όλα μόνη μου» πρόσθεσε, επίσης, η Κόνι Μεταξά στο late night του OPEN.

 

Τα πιο σημαντικά