Η Κόνι Μεταξά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όλα αυτά τα χρόνια μας έχει συνηθίσει να μοιράζεται με τους ακόλουθούς της πολλά από όσα συμβαίνουν στη ζωή της αλλά και τις διάφορες αλλαγές που αποφασίζει να κάνει στην εμφάνισή της.
Ποτέ μάλιστα δεν έκρυψε ότι βάζε υαλουρονικό στα χείλια της. Αυτή τη φορά ωστόσο, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram αποκάλυψε ότι αφαίρεσε όλο το υλικό που είχε βάλει. Ωστόσο η αλλαγή αυτή δεν είναι μόνιμη. Ο λόγος που η Κόνι Μεταξά αποφάσισε να αφαιρέσει όλο το υαλουρονικό από τα χείλη της είναι για να βάλει καινούργιο.
«Δε σας είπα ότι χθες πήγα να βγάλω το υαλουρονικό από τα χείλια μου γιατί δεν ήθελα να με ματιάσετε. Σήμερα σας το λέω γιατί είμαι μια θεά. Έχω χάσει δέκα χρόνια από πάνω μου και είμαι πιο ωραία από ποτέ» ανέφερε αρχικά η Κόνι Μεταξά σε βίντεό της στα social media.
Και στη συνέχεια εξήγησε, «Ο λόγος που έβγαλα όλο το υαλουρονικό από τα χείλια μου, είναι για να βάλω καινούργιο και να ξαναφτιάξω το σχήμα από την αρχή. Εγώ βάζω πάρα πολλά χρόνια και είχε μαζευτεί διάφορο υλικό. Τώρα όμως που θα κάνουμε fresh δουλειά και θα βάλω ξανά τέλεια χειλάκια, το canvas θα είναι καθαρό για να ξαναχτίσει ο γιατρός το υπέροχο χείλος που μου είχε φτιάξει».