Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚολωνός: Σοκ με συνομιλίες αστυνομικού με 12χρονη. «Μ@λ@κω αν δε μου κ@τσεις...

Κολωνός: Σοκ με συνομιλίες αστυνομικού με 12χρονη. «Μ@λ@κω αν δε μου κ@τσεις δωρεάν…»

Ποιες οι νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό;

Νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση βι@σμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς έγινε γνωστό πως ένας νεαρός αστυνομικός συνομιλούσε με το νεαρό κορίτσι.

Σύμφωνα με αποκάλυψη που έκανε στο Live News o Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός που βρίσκεται στη ΓΑΔΑ φαίνεται να συνομιλούσε με τη 12χρονη.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός συντάκτης των των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» & «ΤΑ ΝΕΑ», ανέφερε ότι: «Υπάρχει ένας αστυνομικός που εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και γίνεται προσπάθεια να προσδιοριστεί εάν είχε και επαφές με το παιδί. Είναι νεαρής ηλικίας ο αστυνομικός και υπηρετεί στην ΓΑΔΑ».

Σύμφωνα με στοιχεία ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με την 12χρονη. Αναμένεται να διευκρινιστεί εάν θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, δηλαδή αν θα τοποθετηθεί με το υπόλοιπο κατηγορητήριο ο νεαρός αστυνομικός.

Κολωνός: Τι αποκάλυψε χθες το Documento – «Είμαι ο Μιχάλης αστυνομικός και ξέρω ποια είσαι»

Υπενθυμίζεται ότι χθες το Documentonews.gr αποκάλυψε ότι ένας άγνωστος χρήστης, φέρεται να έχει εντοπίσει το προφίλ της 12χρονης στο Facebook και την εκβίαζε λέγοντάς της ότι αν δεν δεχθεί να κάνει σeξ μαζί του δωρεάν «2-3 φορές την εβδομάδα θα σε κάνω ρεζίλι».

Το ακόμη χειρότερο στην υπόθεση, είναι ότι ο άγνωστος αυτός χρήστης που αναφέρει ο ίδιος ότι ονομάζεται «Μιχάλης», παρουσιάζεται ως αστυνομικός, γράφοντας μάλιστα στο προφίλ του ανήλικου κοριτσιού ότι μαζί με άλλους συναδέλφους του, «θα σε π…. όλοι μαζί».

Τα ερωτήματα που προέκυψαν από τη χθεσινή αποκάλυψη μένουν ακόμα αναπάντητα

Έχει ταυτοποιηθεί αυτός ο άγνωστος χρήστης; Είναι πράγματι αστυνομικός; Μήπως ο «Μιχάλης» τον οποίο έχει κατονομάσει στην κατάθεσή της το ανήλικο κορίτσι, ως το δεύτερο πρόσωπο εκτός από τον Ηλία Μίχο, ο οποίος την οδηγούσε στους βι@στές του, είναι ο ίδιος «Μιχάλης» που εκβίαζε το παιδί διαδικτυακά; Ερευνάται από τις Αρχές το ενδεχόμενο στο κύκλωμα μαστροπείας να συμμετείχε και αστυνομικός;

Άγνωστο ακόμα παραμένει αν ο «Μιχάλης» είναι όντως αστυνομικός, και αν πρόκειται για το ίδιο νεαρό αστυνομικό από τη ΓΑΔΑ που συνομιλούσε με τη 12χρονη.

Κολωνός: Τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο αστυνομικός

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το Documento, είχε δημιουργηθεί στο Blindchat ένα προφίλ που φέρει το όνομα της 12ρονης. Παραμένει άγνωστο αν το προφίλ αυτό χρησιμοποιούνταν από το ίδιο το ανήλικο κορίτσι, από τον Ηλία Μίχο ή από κάποιο άλλο πρόσωπο. Σύμφωνα με στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία, αυτό το προφίλ έστειλε ένα μήνυμα σε ένα άλλο πρόσωπο, στις 15 Ιουλίου 2022, στις 12:29π.μ. Το μήνυμα έγραφε: «Γεια τι κάνεις είμαι η … είμαι 17 περίπου 40 κιλά ύψος 1.65 και πάω καράτε. Θες να βρεθούμε τώρα στα Σεπόλια στον σταθμό με αμάξι ένα 70ευρω να κάνουμε ότι θες; Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας 69… ή βάιμπερ».

Η απάντηση από τον άγνωστο χρήστη (σ.σ. χρήστης 333662) ήρθε σχεδόν ακεραία: «Γεια». Δευτερόλεπτα αργότερα, το προφίλ που φέρει το όνομα του 12χρόνου απάντησε μονολεκτικά: «Θες», Μετ από περίπου μισό λεπτό ο άγνωστος χρήστης απάντησε «Θες να έρθω με τα παιδιά να σε πάμε στο τμήμα για παιδική π@ρνεία; Θα σε π… όλοι μαζί πρώτα βέβαια. Χωρίς κ… και χ… μέσα εννοείται».

minyma 2

Το προφίλ που φέρει το όνομα της 12χρονης δεν δίνει κάποια απάντηση. Περίπου 26 λεπτά μετά, ο άγνωστος αυτός χρήστης επανέρχεται στέλνοντας ένα νέο μήνυμα. Ένα μήνυμα που πραγματικά προκαλεί σοκ, αφού στέλνει στο προφίλ της 12χρονης ένα λινκ που παραπέμπει σε ένα προφίλ στο Facebook. Έπειτα από διασταύρωση που πραγματοποιήσαμε, το λινκ αυτό που στάλθηκε από τον άγνωστο χρήστη, μας οδήγησε σε προσωπικό λογαριασμό στο Facebook, που έχει το όνομα και τη φωτογραφία του 12χρονιου κοριτσιού. Είναι άγνωστο αν το συγκεκριμένο προφίλ στο Facebook είχε δημιουργηθεί από το ίδιο το ανήλικο κορίτσι ή από κάποιο άλλο πρόσωπο.

Μάλιστα, ο άγνωστος χρήστης δεν έμεινε εκεί αφού μαζί με το επίμαχο λίνκ που έστειλε στο προφίλ της 12χρονης έγραψε επίσης: «Μαλάκω κοίτα τι σου έχω εδώ!!! Λοιπόν αν δεν μου κ… δωρεάν 2-3 φορές την εβδομάδα θα σε κάνω ρεζίλι σε όλη τη λίστα σου. Και εννοείται ότι θα χ… μ… χωρίς κ…». Απάντηση δεν δίνεται.

minymata

Η υπόθεση δεν σταματάει εκεί. Στις 12 και 24 την ίδια ημέρα, από ένα άλλο προφίλ που φέρεται να χρησιμοποιεί το όνομα της 12χρονης στάλθηκε το ίδιο μήνυμα που αναγράφηκε παραπάνω: «Γεια τι κάνεις είμαι η … είμαι 17 περίπου 40 κιλά ύψος 1.65 και πάω καράτε. Θες να βρεθούμε τώρα στα Σεπόλια στον σταθμό με αμάξι ένα 70ευρω να κάνουμε ότι θες; Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας 69… ή βάιμπερ». Λήπτης του μηνύματος ήταν ο ίδιος άγνψστος χρήστης, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι και τα δύο παρεμφερή μηνύματα, έχουν σταλεί στον ίδιο λογαριασμό προφίλ, δηλαδή στον χρήστη 333662.

Η απάντηση που έδωσε αυτή τη φορά ο άγνωστος χρήστης είναι διαφορετική: «Γεια σου είμαι ο Μιχάλης αστυνομικός και τώρα ξέρω ποια είσαι». Στη συνέχεια στέλνει ξανά το ίδιο μήνυμα όπου έχει επισυναφθεί το λινκ που παραπέμπει στο προφίλ του Facebook του 12χρονου κοριτσιού και στο οποίο γράφει: «Μαλάκω κοίτα τι σου έχω εδώ!!! Λοιπόν αν δεν μου κ… δωρεάν 2-3 φορές την εβδομάδα θα σε κάνω ρεζίλι σε όλη τη λίστα σου. Και εννοείται ότι θα χ… μ… χωρίς κ…». Στη συνέχεια, ο άγνωστος αυτός χρήστης, στέλνει εμμονικά το ίδιο αυτό μήνυμα τουλάχιστον έντεκα φορές ακόμη.

Τα όσα προκύπτουν από αυτή τη συνομιλία, εκτός από αποτροπιασμό για τα όσα γράφει ο άγνωστος αυτός χρήστης σε ένα προφίλ που ο ίδιος διαπίστωσε ότι ανήκει σε ένα ανήλικο κορίτσι, πολύ μικρής ηλικίας, δημιουργούν πολύ έντονα και αγωνιώδη ερωτήματα: ο άγνωστος αυτός χρήστης ισχυρίζεται ότι είναι αστυνομικός; Ισχύει αυτό; Ελέγχεται αυτή η πιθανότητα από τις αστυνομικές αρχές; Έχει ταυτοποιηθεί η ταυτότητα αυτού του προσώπου που εκβίαζε με αυτόν τον τρόπο το 12χρονο κορίτσι;

Επίσης, ο άνθρωπος αυτός ισχυρίζεται ότι ονομάζεται Μιχάλης. Το όνομα αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται στη συγκεκριμένη υπόθεση. Το ίδιο το ανήλικο κορίτσι σε κατάθεση που έδωσε στις 17 Σεπτεμβρίου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Επαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού». Το άτομο αυτό σύμφωνα με την 12χρονη ονομάζεται «Μιχάλης». Είναι ο ίδιος «Μιχάλης» αυτός που έστειλε τα εκβιαστικά μηνύματα στο προφίλ της 12χρονης στο Blindchat; Είναι το δεύτερο αυτό άτομο, που σύμφωνα με το ανήλικο παιδί ερχόταν μαζί του στα «ραντεβού» αστυνομικός; Τελικά, ο συνεργός του Ηλία Μίχου ήταν αστυνομικός;

Υπάρχει ακόμα ένα στοιχείο που προκύπτει από τον επίμαχο διάλογο και δημιουργεί πολύ έντονα ερωτήματα. Ο άγνωστος αυτός χρήστης, φέρεται να εντόπισε το προφίλ που φέρει το όνομα και τη φωτογραφία του 12χρονου κοριτσιού στο Facebook εντός 26 λεπτών. Πώς γίνεται αυτό; Πώς μπορεί να εντοπίσει κάποιος το προφίλ κάποιου άλλου στο Facebook, χωρίς να έχει σχεδόν το παραμικρό στοιχείο ταυτοποίησης; Φαντάζει αδύνατο από το μήνυμα που έλαβε στο Blindchat ο άγνωστος χρήστης να μπορέσει να ταυτοποιήσει το 12χρονο κορίτσι; Άρα τι ακριβώς συμβαίνει; Μήπως ο άγνωστος χρήστης ήταν κάποιο πρόσωπο κοντά στη 12χρονη και τη γνώριζε; Μήπως ο «Μιχάλης» ήταν όντως αστυνομικός και χρησιμοποίησε τα εργαλεία που του προσφέρει ενδεχομένως η εργασία του προκειμένου να εντοπίσει το διαδικτυακό προφίλ της 12χρονης, προκειμένου να την εκβιάσει;

Τα ερωτήματα αυτά δεν έχουν εύκολη απάντηση. Η απάντηση μπορεί να δοθεί μόνο από τις Αρχές, οι οποίες πρέπει να δώσουν μια άμεση απάντηση αν αυτός ο άγνωστος εκβιαστής του 12χρονου κοριτσιού έχει ταυτοποιηθεί και αν είναι αστυνομικός.

Aναμένουμε.

Τα πιο σημαντικά