Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚολωνός - Νέα αποκάλυψη: «Ο Μίχος είχε σχέση με την μητέρα της...

Κολωνός – Νέα αποκάλυψη: «Ο Μίχος είχε σχέση με την μητέρα της 12χρονης»

Με μια νέα πτυχή στην φρικτή υπόθεση του Κολωνού, δίνουν οι πολύ σοβαρές καταγγελίες, στις οποίες προχώρησε πρώην φίλος του 53χρονου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου.

Οι συγκεκριμένες καταγγελίες εάν ισχύουν θα αλλάξουν όλα τα δεδομένα στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Συγκεκριμένα πρώην φίλος του 53χρονου αποκάλυψε:

«Ο Ηλίας ήταν γνωστό ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Ουσιαστικά ποτέ δεν το έκρυβε γιατί το φλερτ του ήταν έντονο και επίμονο. Με την μητέρα της 12χρονης είχαν έρθει πολύ κοντά και δεν ήταν κάτι που δεν καταλάβαινες. Όταν τον είχα ρωτήσει κάποια στιγμή στα τέλη του περασμένου χειμώνα μου είχε εξομολογηθεί ότι “περνάω καλά, το σπίτι μου είναι άλλο, δεν το χαλάω…

Δεν το έκρυβε δηλαδή. Και ίσως και για αυτό σου πιο κοντινούς ανθρώπους του, εδώ στην περιοχή, δεν έκανε εντύπωση η πολύ στενή σχέση που από την αρχή είχε με το κοριτσάκι (σ.σ την 12χρονη). Φαινόταν ας πούμε, να λειτουργεί όπως κάποιος λειτουργεί με το παιδάκι της ερωμένης του. Εξαιτίας αυτού, δεν μπορεί να πάει πουθενά το μυαλό. Η γυναίκα του δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά, εννοώ ότι η γυναίκα του ήταν πολύ μακριά από αυτήν την κατάσταση είτε ηθελημένα, είτε άθελα. Δεν μπορεί να ξέρεις φυσικά τι συμβαίνει σε ένα ζευγάρι. Ο Ηλίας (Μίχος) προφανώς μετά… ξέφυγε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό που τον έκανε να στραφεί στο κοριτσάκι.

Και πιστεύω ότι η θεία κάτι άρχισε να καταλαβαίνει σε αυτό το επίπεδο, ότι δηλαδή κάτι γίνεται με το κοριτσάκι και το Μίχο. Και για αυτό τσέκαρε την κατάσταση και βρήκε το κινητό, δεν έγινε τυχαία. Και η μάνα ντρέπομαι που το λέω, αλλά πιο πολύ ταράχτηκε που ο Μίχος στράφηκε στην κόρη της, παρά στα όσα άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια.»

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά