Κολωνάκι: Το σπίτι-παλάτι των 3 εκατομμυρίων με θέα την Ακρόπολη που εσωτερικά είναι ο ορισμός της χλιδής

27 Ιανουαρίου, 202312:07 ΠΜ
More videos

Πολυτελές διαμέρισμα: Το Κολωνάκι είναι μια περιοχή που βρίσκεται στην Αθήνα. Μάλιστα, αποτελεί μία από τις πιο πολυτελείς στην Αττική. Ιδιαίτερα, όταν κάποιος επιθυμεί να δώσει χρήματα για να αποκτήσει μόνιμη κατοικία.

Με τα ποσά για αγορά ακινήτου να ακούγονται στους περισσότερους αστρονομικά, ένα διαμέρισμα στην καρδιά της κοσμοπολίτικης περιοχής της πόλης, θα μπορούσε να αποτελεί διακαή πόθο του καθενός.

Αν και, μάλλον, πρόκειται για μακρινό και άπιαστο όνειρο των περισσότερων, το διαμέρισμα Athinais, που φιγουράρει στην ιστοσελίδα ακινήτων Sotheby’s, μοιάζει με πραγματικό παλάτι. Ένα παλάτι, το οποίο διαθέτει μία πάρα πολύ τσουχτερή τιμή για όσους επιθυμούν να το αποκτήσουν. Η τιμή του; Κάθεστε καλά; Για να το αποκτήσει κανείς θα πρέπει να διαθέτει το ποσό των 3.300.000 εκατομμυρίων ευρώ. Αναρωτιέστε τι θα κερδίσει με αυτά τα χρήματα; Ίσως την καλύτερη θέα στην πόλη, καθώς από την 250 τ.μ. ιδιωτική ταράτσα του απολαμβάνει κανείς, ταυτόχρονα, Ακρόπολη και Λυκαβηττό.

Σε αυτήν προσθέστε το γεγονός ότι βρίσκεται «σκαρφαλωμένο» στον 6ο όροφο ενός πολύ καλά διατηρημένου κτιρίου καθώς και τα 400 τ.μ. στα οποία συναντώνται τέσσερα υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια με ψηλές οροφές και περίτεχνα ντεκόρ, τρία μπάνια, βιβλιοθήκη, ένα τεράστιο σαλόνι με έπιπλα που παραπέμπουν σε παλάτι, καθώς και μαρμάρινα δάπεδα που προσδίδουν στο διαμέρισμα επιπλέον αριστοκρατικό χαρακτήρα και βασιλική αίσθηση.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News