Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚολωνάκι: Πτώση 13χρονης από τον 6ο όροφο- Οι κακοί βαθμοί, ο καυγάς...

Κολωνάκι: Πτώση 13χρονης από τον 6ο όροφο- Οι κακοί βαθμοί, ο καυγάς με τον πατέρα και το δέντρο που της έσωσε τη ζωή

Η κακή επίδοση στο σχολείο, οι χαμηλοί βαθμοί και ένα φραστικό επεισόδιο με τον πατέρα της είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα τρία αίτια της πτώσης μιας 13χρονης από τον έκτο όροφο του σπιτιού της, τη Δευτέρα το βράδυ στο Κολωνάκι.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, προκαλώντας σοκ στη γειτονιά όπου μένει το κορίτσι μαζί με τον πατέρα της, ο οποίος τη μεγαλώνει μόνος του, μετά τον θάνατο της συζύγου του και μητέρας της μονάκριβής κόρης τους.

Όπως ανέφεραν γείτονες, το παιδί το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε κλειστεί στον εαυτό του, ενώ συχνές ήταν και οι εντάσεις με τον πατέρα της.

Ένας ανάλογος τσακωμός συνέβη και τη Δευτέρα το απόγευμα μεταξύ γονέα και παιδιού, με αφορμή τις χαμηλές επιδόσεις της 13χρονης, στο σχολείο.

Μετά τον καβγά το παιδί κλειδώθηκε στο δωμάτιο του και δεν άνοιγε σε κανέναν.

Λίγο μετά τις επτά το απόγευμα όμως, άπαντες “πάγωσαν” όταν το παιδί βγήκε στο μπαλκόνι του έκτου ορόφου και όπως όλα δείχνουν πήδηξε στο κενό.

Για καλή του τύχη, η πτώση της 13χρονης ανακόπηκε, όπως ανέφεραν γείτονες, από τα κλαδιά ενός μεγάλου δένδρου, μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων, όπου παραμένει νοσηλευόμενο σε βαριά αλλά σταθερή κατάσταση, με κάταγμα στη βάση του κρανίου.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας και οι συγγενείς της οικογένειας οι οποίοι δεν πίστευαν ποτέ ότι η 13χρονη θα πραγματοποιούσε αυτό το απονενοημένο διάβημα, προκειμένου να εκδηλώσει την αντίδραση της.

Πηγή: thetoc.gr

Τα πιο σημαντικά