Κολακευμένος ο Ερντογάν από το τηλεφώνημα του Κυριάκου!!

22 Αυγούστου, 2021 1:35 ΠΜ
More videos

Εμ, δεν είναι και μικρό πράγμα να σε παίρνει ο Μάρλον Μπράντο της πολιτικής…

Αυτό το ρεπορτάζ, πρέπει πραγματικά να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην σελίδα της ελληνικής δημοσιογραφίας. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, μπορεί το τηλεφώνημα του Κυριάκου στον Ερντογάν να έγινε με ελληνική πρωτοβουλία, αλλά στην πραγματικότητα, το επιθυμούσαν οι Τούρκοι! Επιπλέον, σε μία δύσκολη ηλικιακή φάση, ο Ερντογάν ανάκτησε την αυτοπεποίθησή του, αφού δεν είναι και λίγο πράγμα να σε παίρνει τηλέφωνο ο «τι γκόμενος είσαι εσύ»…

Γι’ αυτό και ο Ερντογάν κολακεύτηκε που τον πήρε τηλέφωνο ο Κυριάκος.
Ήταν τέτοια η συγκίνηση του μάλιστα, που τον άκουγε για πέντε ολόκληρα λεπτά.

Βάζουμε στοίχημα ότι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ θα περιμένει τον Κυριάκο στο γραφείο του, όταν γυρίσει από το τριήμερο ξεκούρασης στον Μοριά. Για να πείσουν τον πρωθυπουργό αυτοί που τον σέρνουν σε τέτοια ολέθρια λάθη, «τι καλά που έκανε και πήρε τηλέφωνο τον Ερντογάν».

Όπως ακριβώς γινόταν με όλα τα παρεμφερή ρεπορτάζ, που παρουσίαζαν τον πρωθυπουργό ως Μωυσή, Ηρακλή, σιμουλτανέ, τσιτάχ, Μαμ Ρα (από τα Θάντερκατς) κλπ. Προκειμένου να τον πείθουν ότι οι πολιτικές που του επιβάλλουν να εφαρμόσει, είναι πετυχημένες και ο ίδιος, λαοφιλής.

Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν ο Κυριάκος συνεχίζει να τους πιστεύει. Εάν δηλαδή πιστεύει πραγματικά ότι ο Ερντογάν που κλείνει το τηλέφωνο στην Μέρκελ επειδή τον παίρνει ο Πούτιν, κολακεύεται επειδή του τηλεφώνησε ο Κυριάκος.

Εκτός εάν ο στόχος είναι άλλος. Να τον εξευτελίσουν στα μάτια κάθε νοήμονα Έλληνα.

Πηγή: newsbreak.gr