Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚόλαφος ο Βαγγέλης Περρής για το Survivor: «Είναι μια τσόντα του χειρίστου...

Κόλαφος ο Βαγγέλης Περρής για το Survivor: «Είναι μια τσόντα του χειρίστου είδους»

Οι παίκτες του Survivor βρίσκονται για αρκετούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο και είναι λογικό να αναπολούν στιγμές από τη ζωή που είχαν στην Ελλάδα.

Έτσι Καρολίνα άρχισε να περιγράφει τις ωραίες στιγμές που περνούσε στη Μύκονο και συγκεκριμένα στην παραλία του Αγίου Σώστη, όπου μεταξύ άλλων σε εκείνη την παραλία έκαναν και γυμνισμό.

Έτσι λοιπόν οι «Amigos» δεν έχασαν την ευκαιρία και έκαναν ηλιοθεραπεία όπως τους γέννησε η μάνα τους.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε από την εκπομπή «Πρωινό» με τον Βαγγέλη Περρή να ρίχνει τα βέλη του στην παραγωγή του reality επιβίωσης, που προβάλλει τέτοια πλάνα στην ελληνική τηλεόραση.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους που κάνουν γυμνοί τις διακοπές τους, η εκμετάλλευση η τηλεοπτική του θεάματος νομίζω ότι όλους μας δυσαρεστεί. Αυτό γιατί το πρόγραμμα αυτό, την ώρα που προβάλλεται είναι μπροστά σε μια οικογένεια, η οικογένεια δεν έχει συνηθίσει να βλέπει τέτοια θεάματα. Είναι μια εισβολή κακού θεάματος και οι δικαιολογίες ότι είναι ανθρώπινο κορμί δεν έχουν καμία σχέση. Οι διεργασίες που γίνονται ιδιωτικές, δεν χρειάζονται να γίνονται σε δημόσιο θέαμα. Είναι μια τσόντα του χειρίστου είδους, πολύ κακής αισθητικής, που σκοπό έχει, για χάρη της τηλεθέασης, να μπει στο σπίτι μας και να προσβάλει εμάς που το βλέπουμε»είπε χαρακτηριστικά.

Τα πιο σημαντικά