Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚόλαφος ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος: «Θα χαρώ πολύ να τιμωρηθεί ο Αλέξης...

Κόλαφος ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος: «Θα χαρώ πολύ να τιμωρηθεί ο Αλέξης Γεωργούλης…»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε ο Βασίλης Θωμόπουλος. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τον Αλέξη Γεωργούλη και ήταν κόλαφος, αναφέροντας πως αν έχει κάτι ό,τι του καταλογίζεται θα χαρεί πολύ να τιμωρηθεί. Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε δηλώσει για τις καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Θεωρώ απαράδεκτη τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κοπέλας που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη. Έχω δουλέψει κι έχω κάνει παρέα με τον Αλέξη, δεν μου φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει μια τέτοια πράξη.

Δεν ξέρω πια αν πέφτω από τα σύννεφα, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει τη δύσκολη στιγμή του και το λέω επιεικώς. Τα χρόνια που έζησα με τον Αλέξη, ήταν ένα παιδί πολύ γλυκό, τρυφερό, γελαστό και καθόλου εριστικό», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Για τον Αλέξη Γεωργούλη είπε στη συνέχεια: «Δεν πάει το μυαλό σου ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να έχει τόσο σκοτεινή ζωή. Δεν περίμενα να ακούσω αυτά τα πράγματα για τον Αλέξη. Αν έκανε αυτή τη βλακεία, καλό θα είναι να ζητήσει συγγνώμη, να τιμωρηθεί γι’ αυτό και να αναλάβει την ευθύνη του»

Κλείνοντας, ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε: «Εύχομαι να έχω δίκιο για τον Αλέξη, γιατί τον συμπαθώ. Αλλά αν αποδειχθεί πως έχει κάνει αυτές τις πράξεις, θα χαρώ πολύ να τιμωρηθεί».

Δείτε το βίντεο
Τα πιο σημαντικά