«Κόλαφος» ο πρώην σύντροφος της Πισπιρίγκου για τη Ρούλα – «Τους έπιασε ο Μάνος στο κρεβάτι, την έχω ικανή να…»

10 Απριλίου, 20229:18 ΜΜ

Σκληρό και πονηρό άνθρωπο χαρακτηρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου πρώην σύντροφος της, ο οποίος μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», αποκαλύπτοντας σημαντικά στοιχεία από το κοινό παρελθόν του με την κατηγορουμένη, αλλά και κρυφές πτυχές της σχέσης της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Τονίζει πως η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, ήταν μία σκληρή γυναίκα και όσο ήταν μαζί της, δέχονταν ο ίδιος και ο θείος του απειλές. Του έλεγε πως άμα χωρίσουν, θα αποκαλύψει πράγματα που της έχει εκμυστηρευτεί.

“Ό,τι έκανε, το έκανε για να τον κρατήσει”

Ο ίδιος λέει πως την έχει ικανή για ένα τέτοιο έγκλημα. «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο. Τον αγάπαγε πάρα πολύ, τον ήθελε δίπλα της» αναφέρει.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, είχε ακούσει πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πιάσει τη γυναίκα του με άλλον άντρα και θεωρεί πως ό,τι έκανε, το έκανε για να τον κρατήσει δίπλα της.

Ερωτηθείς για το αν έχει έρθει σε επαφή μαζί της αυτό το διάστημα, απάντησε πως όχι, παρά μόνο της έστειλε ένα μήνυμα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και όπως λέει, έλαβε ένα απαθές μήνυμα που έλεγε: «Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά».

Τι έγινε στην κηδεία της Τζωρτζίνας

Αναφορικά με την κηδεία της Τζωρτζίνας, είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε μετά από αρκετή ώρα και δεν φαινόταν στεναχωρημένη, σε αντίθεση με τον Μάνο Δασκαλάκη που ήταν δακρυσμένος και δυσκολευόταν να μιλήσει.

Ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου κρατάει επαφές με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος του έχει πει πως έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και τώρα πιστεύει ότι η Ρούλα το έχει κάνει.

Υποστήριξε πως η εμφάνιση του Μάνου στα ΜΜΕ είναι πολύ διαφορετική και δεν μπορεί να το εξηγήσει, ενώ, όπως λέει χαρακτηριστικά, δεν θέλει να πιστέψει πως μπορεί  ο Μάνος να είναι συνένοχος.

Τέλος, χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου έναν πονηρό άνθρωπο και πολύ σκληρό, γι’ αυτό και εκτίμησε πως δεν θα ομολογήσει τίποτα.

Η οργισμένη αντίδραση συγγενικού προσώπου του Μάνου Δασκαλάκη

Την ίδια ώρα, οργισμένη ήταν η αντίδραση ενός προσώπου από το περιβάλλον του Δασκαλάκη.

Δημοσιογράφος: Επειδή έχουν βγει οι γονείς της Ρούλας, η μητέρα της και κατηγορεί την οικογένεια του Μάνου…

Συγγενικό πρόσωπο: Δεν πειράζει. Ασ’ τους να κατηγορούν όποιον θέλουν. Όταν θα έρθει η ώρα και αν χρειαστεί να καταθέσουμε, θα πούμε αυτά που μπορούμε. Δεν έχουμε τίποτα με την κοπέλα εμείς. Ό,τι έγινε τώρα, ο Θεός ξέρει τι έγινε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News