Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Κóλαφος» ο Άρης Καβατζίκης για το Νίκο Αναδιώτη - «Αν εiχε την...

«Κóλαφος» ο Άρης Καβατζίκης για το Νίκο Αναδιώτη – «Αν εiχε την άποψń του ας την κρατοúσε για τον εαuτό του»

Τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη περί αντίθεσής του στο ενδεχόμενο τα παιδιά του να είναι ομοφυλόφιλα σχολίασε το πάνελ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τετάρτης (21/2) με τον Άρη Καβατζίκη να ξεσπά κατά του ηθοποιού.

«Έχω γνωρίσει ανθρώπους που υπηρετούν τη θρησκεία, ιερείς, ανθρώπους που ζουν σε μοναστήρια, πολλούς σπουδαίους ανθρώπους που το μόνο τους μέλημα είναι να σκορπούν την αγάπη και να βοηθούν τον κόσμο να βρίσκει το φως και τη γαλήνη μέσα του χωρίς να βλάπτουν τους γύρω τους» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το βίντεο«Είναι ευγενικό παιδί ο Νίκος Αναδιώτης. Άκουσα πολύ προσεκτικά αυτά που είπε. Δηλαδή, για έναν άνθρωπο που είναι θρησκευόμενος είναι αμαρτία να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος και δεν θα το ήθελε για τα παιδιά του, το είπε καθαρά. Άρα ουσιαστικά δεν είναι αμαρτία να συνεργάζεσαι με αμαρτωλούς και να το δηλώνεις; Σύμφωνα με αυτή τη θρησκεία της αγάπης που πρεσβεύει αυτή τη στιγμή ο Νίκος, σου λέει ότι εσύ δεν είσαι αμαρτωλός αλλά θα δουλέψεις με αμαρτωλούς. Αλλά εσύ συγχωρείσαι με ανθρώπους που δουλεύεις με αμαρτωλούς… Και βγαίνεις και το λες αυτό» είπε με τη σειρά του ο Άρης Καβατζίκης και συνέχισε:

«Τον βρήκα πολύ φάουλ σε όλο αυτό. Αν είχε την άποψή του, ας την κρατούσε για τον εαυτό του γιατί έχουμε συνηθίσει να μας μιλάει ένα πολύ ευγενικό παιδί. Εγώ πραγματικά τον εκτιμώ, σε κάθε γιορτή του στέλνω μήνυμα, αλλά νομίζω ότι μου κατέρριψε πολλά πράγματα. Δεν έπρεπε να τα πει αυτά δημόσια, ας τα κρατήσει για τη ψυχή του και ούτε καν για το σπίτι του. Αν το παιδί του είναι ομοφυλόφιλο θα το τρέχει για εξορκισμό; Άρα δεν θα τα αποδεχτεί; Αυτό δεν είναι αμαρτία αυτό για τη θρησκεία που πιστεύει;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος στο Πάμε Δανάη.

Τα πιο σημαντικά