Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΚόκοτας: Ευχάριστα νέα για την υγεία του – Προσπαθούν να τον ξuπνήσουν

Κόκοτας: Ευχάριστα νέα για την υγεία του – Προσπαθούν να τον ξuπνήσουν

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια πρόβας του J2US.

Ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη δυσφορία και αμέσως οι συνεργάτες του κάλεσαν ασθενοφόρο.

1711700996609 960924622 kokotas

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο Δημήτρης Κόκοτας «είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του νοσοκομείου».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο τραγουδιστής υποβάλλεται σε συνεχείς εξετάσεις, ενώ υποβλήθηκε και σε αξονική εγκεφάλου, με τους γιατρούς να μην μπορούν να διαπιστώσουν αν έχει υποστεί κάποια εγκεφαλική βλάβη.

kokotas

Το θετικό, όπως αναφέρθηκε είναι πως η καρδιά του λειτουργεί κανονικά.

«Πάει καλά. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Έχουμε καλούς γιατρούς δόξα τω Θεό και πάει αρκετά καλά. Δεν γνωρίζω πώς συνέβη, δεν ήμουν εκεί, ήταν στις πρόβες του J2US. Έχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα», είπε αρχικά η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα και συνέχισε: «Η κόρη μου είναι καλά, είναι στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά της. Δεν έχει ενημερωθεί 100%. Ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με το παιδί, ξέρει ελάχιστα πράγματα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του.

Τα πιο σημαντικά