Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚοκκινοπούλου κατά Σερβετάλη: «Καλοπληρωμένος και ο μόνος ανεμβολίαστος»

Κοκκινοπούλου κατά Σερβετάλη: «Καλοπληρωμένος και ο μόνος ανεμβολίαστος»

Εντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η απόφαση του ηθοποιού Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος” στην οποία πρωταγωνιστούσε, στο Θέατρο Κιβωτός, καθώς -όπως είπε ο ίδιος- δεν δέχεται τον διαχωρισμό μεταξύ των θεατών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον στα θέατρα μπορούν να εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι, ενώ μέχρι και χθες μπορούσαν να μπουν και ανεμβολίαστοι με την επίδειξη αρνητικού rapid test.

Η γνωστή ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, κατακρίνει αυτή την κίνηση του συναδέλφου της και μεταξύ άλλων σημειώνει ότι “ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι”.

Επιπλέον, η ηθοποιός γράφει πως ο Αρης Σερβετάλης ήταν ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα στα 20 άτομα που εργάζονταν στην παράσταση “Ρινόκερος”.

Η ανάρτηση της Φαίης Κοκκινοπούλου για τον Αρη Σερβετάλη:
Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει.

Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση “Ρινόκερος”) αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.

Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σαιζόν!

Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι.
Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι.

Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε.

63c5ba0faadd467394e125c36f25045c

Τα πιο σημαντικά