«Κοκάλωσαν» η νύφη και ο γαμπρός με την ομιλία του κουμπάρου

1 Δεκεμβρίου, 20227:47 ΜΜ

Τα απρόοπτα στους γάμους είναι ίσως… από τα αγαπημένα αν είσαι μέσα στους καλεσμένους, αλλά μάλλον δεν ισχύει το ίδιο για την νύφη, τον γαμπρό και τους άμεσα εμπλεκόμενους σε αυτή την ιερή στιγμή.

  • Αυτό συνέβη και σε μια περίπτωση, όπου ο κουμπάρος έκανε ό,τι μπορούσε, για να καταστρέψει το γάμο, αν και φυσικά το έκανε άθελά του. Ο ίδιος χρειάστηκε να μιλήσει στο γάμο του ζευγαριού, καθώς ήταν η στιγμή, όπου όλοι έπρεπε να βγάλουν τους λόγους τους.

Ήταν η σειρά του να μιλήσει αλλά…

  • Κάπως έτσι, είχε έρθει η ώρα του κουμπάρου, ο οποίος σηκώθηκε και, κοιτάζοντας το κοινό, ένιωσε τα συναισθήματα να τον πνίγουν. Το χρώμα του έγινε… κάτασπρο και φαινόταν να μην είναι καλά, όταν αποφάσισε να κάνει κάτι, που άφησε άπαντες «κόκκαλο».

Συγκεκριμένα, ο κουμπάρος αποφάσισε να… σηκωθεί και να φύγει από το γάμο, αρχίζοντας να τρέχει έξω από την αίθουσα και προκαλώντας χάος.

  • Το ζευγάρι ένιωσε αρκετά άνετα, αφήνοντας φυσικά το γλέντι κατά μέρος, ώστε να τον ηρεμήσει, αν και το περιστατικό δεν ήταν τόσο κακό όσο η στιγμή που η νύφη πλακώθηκε με την ξαδέλφη της.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News