Κοιλιακοί από ατσάλι: Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει το πιο σμιλεμένο σώμα στην Ελλάδα

18 Ιουλίου, 2022 9:11 ΜΜ
More videos

Μετά την οριστική αυλαία που έριξε η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει το μπάνιο της στη θάλασσα, φορώντας το μαγιό της.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η ίδια φορά το μπικίνι της και δείχνει το καλογυμνασμένο σώμα της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά το της τηλεοπτικό «αντίο»

Η Ιωάννα Μαλέσκου έριξε αυλαία στην εκπομπή της και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις. Μετά το τέλος του «Love it» και της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ, η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και ανέφερε:

«Σήμερα έκλεισε ένας πολύ ωραίος κύκλος και η αλήθεια είναι ότι για όλους αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε μοιραστεί τόσες στιγμές, ήταν έντονη η φόρτιση. Η αλήθεια όμως είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η χαρά. Μπορεί να το λέω και να ακούγεται παράξενο, αλλά είναι μεγάλη χαρά γιατί είναι ευτυχία και όμορφες στιγμές όλα αυτά που ήρθαν στο μυαλό μας, και ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε η εκπομπή και η σεζόν και η συνεργασία με τον ΣΚΑΙ», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Σε συνέχεια των δηλώσεων της τόνισε: «Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, πολύ ήρεμη, πολύ χαρούμενη, πολύ γεμάτη και ευγνώμων για τους ανθρώπους που ήρθαν στη ζωή μου και για όλα αυτά που περάσαμε. Η τηλεόραση είναι κάτι το οποίο κάνουμε, είναι αντικείμενο, είναι δουλειά. Είναι όμως και κάτι που μας φέρνει πολύ κοντά και δεν είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν ωραίες σχέσεις. Για μένα είναι ένα παραπάνω γιατί έχω ακούσει από την περασμένη σεζόν πολλά πράγματα αναφορικά με τη σχέση μου με συνεργάτες που πραγματικά δε με αγγίζουν πλέον γιατί ξέρω τι σημαίνει αληθινές σχέσεις».

Κλείνοντας, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Το που θα βρίσκομαι του χρόνου δεν είναι κάτι που δεν θέλω να μοιραστώ ακόμα, ραντεβού τον Σεπτέμβρη».