Κλωτσιές, τραμπουκισμοί και τραυματισμός στο Survivor – Διεκόπη οριστικά ο αγώνας επάθλου

31 Μαΐου, 20232:47 ΜΜ

Ένα σπάνιο φαινόμενο, το οποίο στο φετινό Survivor All Star με όσα έχουμε δει δε θα έπρεπε να μας εκπλήσσει, συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των επεισοδίων που θα δούμε τις επόμενες ημέρες.

Τα νεύρα του Τάκη Καραγκούνια εξαιτίας της κακής του απόδοσης στα αγωνίσματα οδήγησαν στην οριστική διακοπή του αγώνα για το έπαθλο «επικοινωνίας» καθώς ο παίκτης αυτοτραυματίστηκε αντιδρώντας σε μία ήττα του, με τους γιατρούς να τον βγάζουν εκτός συνέχειας αγώνα.

Ο θερμόαιμος παίκτης κλώτσησε έναν κάδο που έχουν δίπλα στους πάγκους για να ξεπλένουν τα πόδια τους οι παίκτες από της άμμο, χτύπησε το πόδι του και οι γιατροί ζήτησαν να μη συνεχίσει να αγωνίζεται. Η αντίπαλη ομάδα κατηγόρησε τον παίκτη ότι σκηνοθέτησε τον τραυματισμό για να βγει από το αγώνισμα και να παίξουν οι άλλοι παίκτες, καθώς όπως είπε το ρεπορτάζ του «Πρωινού μας», ο Τάκης Καραγκούνιας βρισκόταν σε κακή αγωνιστική ημέρα.

Η Μπλε ομάδα ζητούσε να πάρει η Κόκκινη πέναλτι, οι Κόκκινοι αρνούνταν να παίξουν, η ένταση συνεχίστηκε και οι διαπραγματεύσεις δεν έφεραν συμφωνία με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικό το δεύτερο γύρισμα.

Θυμίζουμε ότι το έπαθλο επικοινωνίας θα είχε μία αγκαλιά στους παίκτες από τους δικούς τους ανθρώπους που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News