Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚλiμα οδύνnς στο 40ήμερο μνnμόσυνο του Νίκου Φλωρινιώτη: Ράκος η μητέρα του,...

Κλiμα οδύνnς στο 40ήμερο μνnμόσυνο του Νίκου Φλωρινιώτη: Ράκος η μητέρα του, το μνήμα που του έφτιαξε η Αννούλα

Μια συγκινητική φωτογραφία μοιράστηκε η Αννούλα Φλωρινιώτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Υπενθυμίζεται ότι ο αδερφός της, Νίκος Φλωρινιώτης, άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του και όσους τον αγαπούσαν.

Ο τραγουδιστής έδινε μάχη καιρό με τον καρκίνο αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Η απώλειά του καταρράκωσε την οικογένεια του αφού πριν έξι μήνες είχαν αποχαιρετήσει τον πατέρα τους, Γιάννη Φλωρινιώτη.

Τώρα, 1,5 μήνα μετά τον θάνατό του, η Αννούλα Φλωρινιώτη έφτιαξε το μνήμα του αδερφού της, Νίκου και δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία από τον τάφο του, ενώ σημείωσε: «Έκανα ότι μπορούσα αγάπη μου».

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Αννούλα Φλωρινιώτη:

1497 494x873 1

Σήμερα το μνημόσυνο για τον Νίκο Φλωρινιώτη

Το πρωί του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες μαζεύτηκαν στην εκκλησία για να τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου τους Νίκου, που έφυγε από τη ζωή τόσο απροσδόκητα, νικημένος από τον καρκίνο. Η αδελφή του, Αννούλα Φλωρινιώτη και η μητέρα του δεν έκρυψαν στιγμή τη συγκίνησή τους.

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά