Αν κλαίτε και συγκινείστε εύκολα μη δείτε αυτή τη διαφήμιση

22 Νοεμβρίου, 2017 6:47 ΜΜ
More videos

Είναι υπέροχη. Το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, μόλις έβγαλε τη νέα του Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση και είναι τόσο συγκινητική.

Στα 2 λεπτά που κρατάει βλέπουμε την ιστορία αγάπης των Έντουαρντ και Ντόρις στη διάρκεια των τελευταίων 50 χρόνων. Η ιστορία ξεκινά το 1967, όταν εκείνη είναι αεροσυνοδός και εκείνος επιβάτης στην πτήση.

Δείτε το βίντεο

Ερωτεύονται, μένουν μαζί και κάθε Χριστούγεννα συναντιούνται στην αίθουσα αφίξεων του ιστορικού τερματικού σταθμού 1 του Heathrow, μια συνάντηση που γίνεται παράδοση καθώς η οικογένεια τους ολοένα και μεγαλώνει και εκείνοι από ζευγάρι, γίνονται γονείς και ύστερα παππούδες.

Στο τέλος, βλέπουμε την ανθρώπινη εκδοχή τους και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο συγκινητικά. «Αυτά τα Χριστούγεννα πετάξτε προς κάποιον, όχι απλώς προς κάποιο μέρος» είναι το μήνυμα της διαφήμισης που θέλει να δείξει ότι το πιο σημαντικό στη ζωή είναι οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας.

«Ύστερα από τη μεγάλη ανταπόκριση που είχαν πέρυσι η Doris και ο Edward, επαναφέραμε τα γλυκά αρκουδάκια στην οθόνη», δήλωσε ο Διευθυντής Εμπορικού Τμήματος του αεροδρομίου.

«Θέλαμε η διαφήμιση να αποτυπώσει αυτό το μοναδικό συναίσθημα και να κάνει τον κόσμο να νιώσει ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό και επιθυμία να καλωσορίσει τους δικούς του ανθρώπους τις φετινές γιορτές».

 

[dailymail] [neolaia]

Ακολουθήστε μας στο facebook: