Κλέλια Ρένεση: «Ο μόνος δρόμος για να μην συμμετέχεις στο έγκλημα είναι η αυτονομία»

25 Φεβρουαρίου, 2022 12:35 ΠΜ
More videos

Ηεισβολή της Ρωσίας στα εδάφη της Ουκρανίας έχει προκαλέσει σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη, ενώ έχει κάνει και πολλούς Έλληνες και ξένους celebrities να τοποθετηθούν, εκφράζοντας την θλίψη και την αγανάκτησή τους. Ανάμεσα σε αυτούς που προχώρησαν σε μια δημόσια τοποθέτηση ήταν και η Κλέλια Ρένεση.

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από ένα μαχητικό αεροσκάφος, την οποία συνόδευσε και με ένα μακροσκελές μήνυμα, στο οποίο έγραψε πως «τόσα χρόνια μας με μανία μας εκπαίδευσαν να εξαρτόμαστε από τους άλλους. Να αγοράζουμε λεμόνια από την Ισπανία, κατακρεουργώντας τις ντόπιες παραγωγές και πόσα άλλα αγαθά.

Να αγοράζουμε το τάδε χημικό φυτοφάρμακο που δηλητηριάζει το χώμα και για να ξαναφυτέψεις το χρειάζεσαι εκ νέου Να εξαρτιόμαστε ενεργειακά σαν χώρα από άλλα κράτη εν έτη 2022. Μια χώρα με άπειρα χιλιόμετρα ακτογραμμή (ενεργειακοί κυματοθραύστες) και άπειρο ήλιο ( ηλιακή ενέργεια). Ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία είναι η αυτονομία».

«Ο μόνος δρόμος για να μην συμμετέχεις στο έγκλημα είναι η αυτονομία. Και που λέει κ ένας φίλος: «Μας οδήγησαν σαν χώρες και καταναλωτές να εξαρτόμαστε ενεργειακά από μια στρόφιγγα, ότι καλύτερο για αυτούς που την ελέγχουν. Με ένα κουμπί σε 1 λεπτό πετυχαίνουν παγκόσμιο πληθωρισμό, άρα κατάσχουν περιουσίες. Οι ΗΠΑ έχουν τεράστια αποθέματα από το άδειασμα της Αραβίας, θα μπορούσε να συγκρατήσει τις τιμές κι ένα παιδάκι.

Αλλά το κόλπο γκρόσο είναι το κέρδος που αποκομίζουν προσχηματικά… Κι αν γνώριζαν τον Πούτιν γιατί εξαρτηθήκαν από αυτόν με δίκτυα αγωγών; Όλα στο σχέδιο τίποτα τυχαίο τίποτα μη ελεγχόμενο» Καλή Τσικνοπέμπτη.

Υ.γ.: Γι’ αυτό η σημερινή επανάσταση είναι μποστάνι στον κήπο σου, φωτοβολταϊκα στη σκεπή σου, λιγότερη εξάρτηση από υλικά αγαθά, περισσότερη αυτονομία», ανέφερε στην ανάρτησή της η Κλέλια Ρένεση.