Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΚλέλια Ρένεση: H απάντηση της στους επικριτές της επειδή πήγε με το...

Κλέλια Ρένεση: H απάντηση της στους επικριτές της επειδή πήγε με το παιδί της στη Γαύδο

Στη Γαύδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Κλέλια Ρένεση και έχει στο πλευρό της το παιδί της. Πριν λίγες ημέρες, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την οποία δήλωνε τον εκνευρισμό της για πρωτοβουλία που πήρε ο Δήμος Γαύδου να κλείσει τη δεύτερη βρύση νερού που υπήρχε για τους κατασκηνωτές.

«Είναι 8 Αυγούστου στο νησί της Γαύδου και κλιμάκιο του Δήμου Γαύδου θεώρησε σωστό να έρθει να κλείσει και την δεύτερη βρύση νερού που υπήρχε για τους κατασκηνωτές του Σαρακήνικου (μη φανταστείτε πολυτέλειες, ένα βρυσάκι να ξεπλένεις τα παιδιά από τα αλάτια). Όταν τους ρώτησα γιατί το κάνουν αυτό στη μέση του Αυγούστου κι ενώ όλοι έχουμε στηριχθεί σ’ αυτό το βρυσάκι και φέρνουμε τα παιδιά μας εδώ, αυτοί μου απάντησαν πως η Γαύδος δεν έχει νερό και δεν μπορεί να προσφέρει δωρεάν νερό στους κατασκηνωτές» έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμα της η Κλέλια Ρένεση.

Μετά το μήνυμα αυτό της Κλέλιας Ρένεση, υπήρξαν επικριτές επειδή πήγε με το παιδί της διακοπές στη Γαύδο και όχι σε κάποιο άλλο νησί με καλύτερες υποδομές. Η ηθοποιός, επέλεξε το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να απαντήσει στους επικριτές της και σε «πείσμα των καιρών και των σκονισμένων μυαλών».

Αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία του παιδιού της να ποζάρει στη διάσημη καρέκλα της Γαύδου έγραψε: «Σε πείσμα των καιρών κ των σκονισμένων μυαλών, θα σε παίρνω μαζί μου στις άγριες ομορφιές της καρδιάς την γης ετούτης, να σου γνωρίσω πως ζουν οι ξεχασμένες ψυχές απ τον χρόνο και τη σοφία της θάλασσας κ των αρχαίων δασών…. αυτά θα σου δείχνουν πάντα τον δρόμο, ακόμα κ όταν εγώ θα πετώ ψηλά! Πέτα Κοραλιω μου ψηλά, πάνω απ τα πρέπει και τα μη! Γενναία όπως αρμόζει στις ψυχές μας!».Τα πιο σημαντικά