Κλείστηκε σπίτι 9 μήνες να σωθεί από την πανδημία: Βγήκε και την πάτησε φορτηγό ενώ έβαζε μάσκα

31 Ιουλίου, 2021 9:37 ΠΜ
More videos

Η 62χρονη Σάρα Λιούις ήταν αφηρημένη ενώ προσπαθούσε να βγάλει τη μάσκα της μέσα από την τσάντα και βγήκε στον δρόμο χωρίς να κοιτάξει.

Εκείνη τη στιγμή ένα φορτηγό έκανε όπισθεν και πάτησε τη γυναίκα.

Η Σάρα έβγαινε από το σπίτι της για πρώτη φορά έπειτα από 9 μήνες, καθώς παρέμενε εσώκλειστη, προσπαθώντας να προστατευτεί από τον κορονοϊό.

Την πρώτη φορά που βγήκε, την πάτησε φορτηγό και τη σκότωσε.

Η 62χρονη Λιούις προσπαθούσε να βγάλει τη μάσκα της μέσα από την τσάντα και αφηρημένη πάτησε στον δρόμο χωρίς να κοιτάξει.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ένα φορτηγό έκανε όπισθεν και τη χτύπησε.

Η Σάρα βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του μεγάλου οχήματος, με τους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο να τη βγάζουν από τους τροχούς, μόνο για να διαπιστώσουν τον θάνατό της.

Όπως ακούστηκε στην έρευνα που επακολούθησε, η γυναίκα που άνηκε στις ευπαθείς ομάδες είχε κλειστεί στο σπίτι της επί 9 μήνες, για τον φόβο της πανδημίας κορονοϊού.

Ήταν στις 16 Νοέμβρη πέρσι όταν βγήκε ξανά πρώτη φορά από το σπίτι της για να αφήσει το αμάξι της σε ένα συνεργείο στο Γουέιμουθ του Ντόρσετ της Βρετανίας για να περάσει ΚΤΕΟ.

Αφού περίμενε χωρίς αποτέλεσμα για ταξί, η γυναίκα διέσχισε τον δρόμο ενώ προσπαθούσε να ξεμπλέξει μια μάσκα μέσα από την τσάντα της.

Όμως για κακή της τύχη στάθηκε στο τυφλό σημείο ενός φορτηγατζή που εκείνη ακριβώς τη στιγμή έκανε όπισθεν και την πάτησε.

“Έκλεισα το ραδιόφωνο, κοίταξα τους καθρέφτες και τον δρόμο γύρω μου, αλλά δεν είδα τη Λιούις” δήλωσε ο οδηγός του φορτηγού Κάρλ Στάντον.

Όπως είπε, ήταν τα πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα που τον ανάγκασαν να κάνει όπισθεν σε έναν δρόμο στο Λιντς Λέιν του Γουέιμουθ.

Όπως ανέφερε η αστυνομικός Λεάν Στίντμαν που εξέτασε τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, η Λιούις έμοιαζε να “είναι στον κόσμο της” καθώς έπιανε τη μάσκα της που είχε μπερδευτεί μέσα στην τσάντα.

Ο αξιωματικός της σήμανσης Κέλβιν Έντζ ανέφερε ότι από το βίντεο στις κάμερες ασφαλείας η Λιούις φαίνεται να περπατά πίσω από το φορτηγό, ακριβώς στο “τυφλό σημείο” του μεγάλου οχήματος.

Η Γυναίκα δεν είχε δει το φορτηγό, παρά μόνο όταν ήδη πολύ αργά, είπε ο αστυνομικός.

Όσο για τον οδηγό του φορτηγού, δεν υπήρχαν και πολλές άλλες επιλογές για να είχε κάνει διαφορετικά τη συγκεκριμένη μανούβρα, ανέφερε.

Σύμφωνα με την ιατροδικάστη Ντέμπι Ρουκς, δεν υπάρχουν στοιχεία πως η Λιούις σκόπευε να αυτοκτονήσει, μιας και έμοιαζε να έχει πλήρη άγνοια για την ύπαρξη του φορτηγού.

Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη της ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα πέθανε επιτόπου από πολλαπλά τραύματα.

Πηγή: sputniknews.gr