Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
διεθνήΚλεiνει με νόnμα το μάτı του και κάνει τις γυναiκες να μουδıάζουν:...

Κλεiνει με νόnμα το μάτı του και κάνει τις γυναiκες να μουδıάζουν: Παγκóσμıα τpελά με τον γοnτευτικό Τούρκο με καρέ μαλλi στο TikTok

Τον έχει σίγουρα στο TikTok να σου κλείνει το μάτι και όλα του τα βίντεο, έχουν άπειρες προβολές. Ο Τούρκος με το καρέ, Murat Erdem έχει γίνει σούπερ σταρ και όχι άδικα, αφού ο τρόπος με τον οποίο κάνει την εν λόγω κίνηση είναι αν μη τι άλλο, iconic.

Σύμφωνα με το τουρκικό site marasmanset.com, ο 41χρονος Murat Erdem έχει κατάστημα μπαχαρικών και ξηρών καρπών σε μεγάλη πλατεία της πόλης Καχραμάνμαρας, το οποίο εμφανίζεται στο φόντο πολλών από τα πιο βίντεο που έχει ανεβάσει στο TikTok.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εμφάνισή του και η πρότιμησή του για 70’s ρούχα, όπως τα παντελόνια καμπάνες, τα πουκάμισα με τους μεγάλους γιακάδες (πάντα χρωματιστά), αλλά και το υπέροχο, καρέ μαλλί του, πηγάζει από την αγάπη του για τον δημοφιλή Τούρκο τραγουδιστή και ηθοποιό Φερντί Ταϊφούρ.

«Μεγαλώσαμε με τα τραγούδια και τις ταινίες του, η αγάπη μου για εκείνον ξεκινά από μικρή ηλικία. Επιπλέον, μου λείπει η δεκαετία του ’70, εκείνος ο τρόπος ζωής και ντυσίματος» δήλωσε στο τοπικό site ο Ερντέμ πριν από έναν χρόνο.

Δείτε μερικά από τα βίντεό του, με το χαρακτηριστικό κλείσιμο του ματιού:

@muraterdem528

♬ Karadır Kaşların – Fatih Kısaparmak

@muraterdem528

♬ Unutursun Diye – Müslüm Gürses

@muraterdem528

♬ orijinal ses – Araz Altay

@muraterdem528

♬ orijinal ses – Travego 9726

@muraterdem528

♬ Çakmak Çakmak Gözler – Orhan Gencebay

@muraterdem528

♬ Candan Sevmeli – Gökhan Güney

@muraterdem528

♬ Sevda Yüklü Kervanlar – Müslüm Gürses

@muraterdem528

♬ Her Sabah – Müslüm Gürses

Τα πιο σημαντικά