Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
PlusΚλείνει κι αυτό το κεφάλαιο στη ζωής της: Τίτλοι τέλοuς για την...

Κλείνει κι αυτό το κεφάλαιο στη ζωής της: Τίτλοι τέλοuς για την Δέσποινα Βανδή, ο Μπισμπίκης στο κέντρο που τραγουδά

Βασίλης Μπισμπίκης: Το Σάββατο, 6 Απριλίου, σηματοδοτήθηκε το τέλος μιας εντυπωσιακής μουσικής περιόδου για τη Δέσποινα Βανδή,

η οποία ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Μετά από μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες, η τελευταία βραδιά δεν θα μπορούσε παρά να είναι μια ακόμη λαμπερή γιορτή της μουσικής και της αγάπης.

Βασίλης Μπισμπίκης: Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή

Παρών στο φινάλε, όπως αναμενόταν, ήταν ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έχει αποδειχθεί ο μεγαλύτερος θαυμαστής της. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης υπήρξε πάντα δίπλα στην τραγουδίστρια, παρέχοντας την αμέριστη στήριξή του, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιπέτειας υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Η παρουσία του Μπισμπίκη στις εμφανίσεις της Βανδή ήταν σχεδόν σταθερή, καθώς δεν έχασε σχεδόν καμία από αυτές, δείχνοντας τη σταθερή του στήριξη και αγάπη για τη σύντροφό του. Μετά από περισσότερους από 6 μήνες εμφανίσεων στο νυχτερινό κέντρο, το ζευγάρι κατάφερε να διατηρήσει την ενέργεια και το πάθος του για τη μουσική αλλά και την ζωή.

Ακολουθούν φωτογραφίες:

128

Advertisement

 

 

129

Advertisement

 

 

130

131

132

Advertisement

 

 

133

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Τα πιο σημαντικά