Κατα συρροή κλέφτης φυλακίζεται για 22 χρόνια επειδή έκλεψε ένα τηλεκοντρόλ τηλεόρασης.

9 Ιανουαρίου, 2017 4:52 ΜΜ
More videos

Ποινή φυλάκισης για 22 ολόκληρα χρόνια αποφασίστηκε για έναν κατά συρροήν κλέφτη, που έχει απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές αρκετές φορές. Ο λόγος; Η κλοπή ενός τηλεκοντρόλ τηλεόρασης.

Ο Έρικ Μπράμγουελ από το Μελρόουζ Παρκ του Σικάγο, κρίθηκε ένοχος για την πραγματοποίηση διάρρηξης τον περασμένο Νοέμβριο. Ο 35χρονος άντρας εισέβαλε στον κοινόχρηστο χώρο μιας πολυκατοικίας στην οδό Κρος στο Γουίτον, τον Αύγουστο του 2015. Σύμφωνα με τις Αρχές, έκλεψε ένα τηλεκοντρόλ γιουνιβέρσαλ.

Οι αστυνομία κατάφερε να συνδέσει τον Μπράμγουελ με το έγκλημα, μετά την εύρεση ενός γαντιού στο χώρο, που έφερε το DNA του. Οι εισαγγελείς ανακάλυψαν πως με το βαρύ ιστορικό του, μπορούσε να μπει στη φυλακή ακόμη και για 30 χρόνια.

Κατά τον εισαγγελέα Ρόμπερρτ Μπέρλιν: “Η παράνομη δραστηριότητα του κ.Μπράμγουελ και το ιστορικό του, τελικά τον πρόφτασαν”.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 35χρονος εισέβαλε στον κοινόχρηστο χώρο μιας πολυκατοικίας της οδού Κρος στο Γουίτον, τον Αύγουστο του 2015.

Ο Μπράμγουελ καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλάκιση, για την κλοπή ενός τηλεκοντρόλ γιουνιβέρσαλ.

“Ασχέτως του τι έκλεψε, ο κ.Μπράμγουελ επανειλημμένα είχε θέματα με το Νόμο. Έκανε ό,τι ήθελε ξανά και ξανά και περίμενε πως δε θα υπάρξουν συνέπειες. Δε λειτουργούν έτσι τα πράγματα και ο κ.Μπραμγουελ το διαπίστωσε”.

Ο δικαστής αποφάσισε να εκτίσει τουλάχιστον τη μισή ποινή του, πριν του δοθεί δικαίωμα αποφυλάκισης υπό όρους.

[Chicago Tribune]

Ακολουθήστε μας στο facebook: