Κλέφτες στο Λονδίνο αρπάζουν καινούργια BMW αξίας 60.000 ευρώ μέσα σε ένα λεπτό

15 Οκτωβρίου, 2017 4:25 ΜΜ
More videos

Δυο κλέφτες κλέβουν μια BMW αξίας 60.000 ευρώ σε λιγότερο από 1 λεπτό, παρακάμπτοντας το σύστημα ασφαλείας της με μια ειδική συσκευή.

Το περιστατικό είναι μία από τις τέσσερις πρόσφατες κλοπές στο βόρειο Λονδίνο, όπου οι εγκληματίες χρησιμοποιούν συσκευές που είναι διαθέσιμες στο σκοτεινό διαδίκτυο.

Οι κλέφτες μπορούν να ξεκλειδώσουν αυτά τα αυτοκίνητα που δεν έχουν κλειδιά, εκπέμποντας ένα ενισχυμένο σήμα που ξεγελάει το σύστημα ασφαλείας για το άνοιγμα των θυρών.

Το θύμα είναι ένας επιχειρηματίας και πατέρας, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. Είχε αγοράσει το αυτοκίνητο περίπου 1 μήνα πριν του το κλέψουν.

“Εκείνη την ώρα κοιμόμουν στο δωμάτιό μου. Είχαμε αγοράσει το καινούργιο αυτοκίνητο μόλις στις αρχές Σεπτεμβρίου”, δήλωσε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Οι δυο κλέφτες καταγράφηκαν από μια κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας να πλησιάζουν στο μπροστινό μέρος του σπιτιού του θύματος με τα πρόσωπά τους να φαίνονται καθαρά.

Ο άντρας που φοράει μαύρα γάντια πλησιάζει στο κάτω μέρος της πόρτας του οδηγού και καταφέρνει αμέσως να μπει μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο άλλος άντρας αρχίζει να κουνάει έναν μαύρο ενισχυτή σήματος μπροστά από το σπίτι του θύματος.

Ο άντρας συνεχίζει να κουνάει τον ενισχυτή σήματος μπροστά από το σπίτι του θύματος, ενώ ο συνεργός του περιμένει μέσα στο αυτοκίνητο.

Μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό οι κλέφτες κατάφεραν να μπουν μέσα στο αυτοκίνητο και να φύγουν.

“Αυτή η τεχνολογία περιοριζόταν σε οχήματα πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, αλλά γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη. Κατά συνέπεια, υπάρχει πιθανότητα αυτές οι επιθέσεις να γίνουν πιο συνηθισμένες”, ανέφερε ο ντετέκτιβ, Πιτ Έλις στο Evening Standard.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: