«Κλαρινογαμπρός»: Ο Κούγιας τα είπε όλα για τον Μάνο Δασκαλάκη και «αθωώνει» την Ρούλα Πισπιρίγκου

15 Φεβρουαρίου, 20233:37 ΜΜ

Ντυμένη στα μαύρα έφθασε η Ρούλα Πισπιρίγκου, το πρωί της Τετάρτης στο δικαστήριο, όπου συνεχίζεται η δίκη της με την κατηγορία της δολοφονίας και της προηγούμενης απόπειρας δολοφονίας της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Λίγη ώρα αργότερα έφθασε, χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ο εν διαστάσει σύζυγος της και πατέρας των τριών κοριτσιών τους, που η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ότι δολοφόνησε. Ο Μάνος Δασκαλάκης συνεχίζει σήμερα την κατάθεση του και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος θα του υποβάλλει μια σειρά από ερωτήσεις.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 σε δηλώσεις του, πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ο Αλέξης Κούγιας, δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι «Θα πρέπει να απαντήσει στις δικές μου ερωτήσεις ο πρώτος μάρτυρας, ο οποίος στηρίζει την κατηγορία. Πολλές φορές στα δικαστήρια, κάποιοι μεταβάλλονται από μάρτυρες σε κατηγορούμενους και δεν μιλάω για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, αλλά για την δικονομική συμπεριφορά του».
«Σήμερα αρχίζει η κατάρρευση ενός συστήματος να εγκλωβίσει την λειτουργία της δικαιοσύνης.. Κέρδισαν πάρα πολλά από την δημοσιότητα παρουσιαστές και διάφοροι ιατροδικαστές, που εμφανίζονται να μιλούν χωρίς να έχουν κάνει νεκροτομές και να έχουν γνώση της δικογραφίας, και παρασύρουν την κοινή γνώμη», είπε ακόμη ο Αλέξης Κούγιας.

Σε ότι αφορά την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου προσέθεσε ότι «η εξέταση η σημερινή έχει ενδιαφέρον για κάποιες λεπτομέρειες, που περισσότερο αφορούν την εντύπωση, παρά την ουσία της υπόθεσης».

Προσέθεσε ότι «αν είναι αλήθεια η εξωσυζυγική σχέση, που λέει ότι είχε ο κ. Δασκαλάκης, αυτό είναι ένα δικό του θέμα, αλλά οδηγεί σε κατάρρευση όσων υποστηρίζει ότι η κατηγορούμενη σκότωσε τα παιδιά για να τον κρατήσει κοντά της. Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν “κλαρινογαμπρό”. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν είναι έτσι, όλοι λένε ότι ήταν μια υποδειγματική μητέρα».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News