Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚλάμα… Ο Μητσικώστας έκανε την Νικολούλη και δίπλωσε από τα γέλια μέχρι...

Κλάμα… Ο Μητσικώστας έκανε την Νικολούλη και δίπλωσε από τα γέλια μέχρι και η ίδια με την απίστευτη ομοιότητα τους

O Γιώργος Μητσικώστας μετά από πολυετή αποχή επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και έχοντας στο πλάι του και τον Σωτήρη Καλυβάτση μας προσφέρουν απίστευτες στιγμές γέλιου. Κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για το επόμενο επεισόδιο του Mitsi Var από την συχνότητα του Action24 καθώς και οι ίδιοι σε κάθε επεισόδιο ξεπερνάνε τον εαυτό τους.

Ο Γιώργος Μητσικώστας γνωστός για τις μιμήσεις του μας έχει ενθουσιάσει αρκετές φορές αλλά αυτή τη φορά απέδειξε πως το ταλέντο του στην σάτιρα και τις μιμήσεις δεν έχει ταβάνι. Και δεν θα είμασταν καθόλου υπερβολικοί εάν παραδεχόμασταν πως με την χθεσινή του μίμηση της Αγγελικής Νικολούλης ο Γ. Μητσικώστας πραγματικά το τερμάτισε. Τη συγκεκριμένη μίμηση την έχει δουλέψει αρκετά καθώς την μιμείται εδώ και χρόνια αλλά αυτή τη φορά είχαμε την αίσθηση και την εντύπωση πως δεν επρόκειτο για μίμηση… αλλά σαν να ήταν η ίδια η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και να σατίριζε τον εαυτό της.

Απολαύστε το σκετς της Αγγελικής Νικολούλη μαζί με όλους τους νέους και παλιούς χαρακτήρες που ζωντάνεψε η ομάδα του Mitsi Var στο 8ο επεισόδιο.

Ο απολαυστικός Γ. Μιτσικώστας μιμείται την Νικολούλη
Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο

Τα πιο σημαντικά