Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΚλάμα από Μακρυπούλια: Τι ταχίνι, τι «τα χύνει» για παίκτρια - ΕΠΟΣ...

Κλάμα από Μακρυπούλια: Τι ταχίνι, τι «τα χύνει» για παίκτρια – ΕΠΟΣ στο «Ρουκ Ζουκ»

Super food. Υπερτροφή. Αλλά και λόγος για να γίνεις πανελληνίως viral. Και να σε περιλάβει το Luben. Κάνοντάς σε διάσημη. Για τους λόγους που όλοι θα καταλάβετε παρακάτω. Και όλο αυτό, γιατί; Για το… ταχίνι. Ναι, το ταχίνι. Αυτή τη θεσπέσια και πεντανόστιμη λιπαρή πάστα από ψημένο, τριμμένο, ξεφλουδισμένο σουσάμι, που χρησιμοποιείται στις κουζίνες όλου του κόσμου.
Στο «Ρουκ Ζουκ», όμως, το ταχίνι ήταν δεδομένο ότι θα έπαιρνε τελείως διαφορετική διάσταση. Ηταν ξεκάθαρο πως θα γινόταν αυτό που έγινε. Με τη Ζέτα Μακρυπούλια να κοιτάζει αποσβολωμένη, με γουρλωμένα τα μάτια και παράλληλα με πονηρή έκφραση στο πρόσωπό της. Διότι, ναι, άλλο το ταχίνι και άλλο… τα χύνει.

Κι όποιος δεν κατάλαβε ακόμη, η ομάδα της κοπέλας που πρωταγωνίστησε μπορεί να μη βρήκε τη λέξη, αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχάρη το κορίτσι για την προσπάθεια που έκανε. «Μπράβο, μπράβο, το προσπάθησες όσο πήγαινε», της είπε με νόημα.

Και η αλήθεια είναι ότι η παίκτρια το προσπάθησε. Υπέρ το δέον. Αφού αρχικά σκέφτηκε νορμάλ «το αλείφουμε στο ψωμί», στη συνέχεια πήγε αλλού την περιγραφή της. Πολύ… αλλού. Είπε το γνωστό ανέκδοτο «ο ζαχαροπλάστης τι κάνει τα τσουρέκια του; Πονηρό». Και όταν η συμπαίκτρια δεν κατάλαβε, πήγε και… παραπέρα: «Οταν τελειώνει ο άνδρας τι κάνει;».

Η συμπαίκτρια κατάλαβε αμέσως το υπονοούμενο. Αλλά η ώρα πέρασε. Η λέξη χάθηκε. Αλλά το «τα χύνει», έμεινε εκεί για να μας θυμίζει ότι άλλο ταχίνι κι άλλο «τα χύνει». Αγαπημένο «Ρουκ Ζουκ»…

Τα πιο σημαντικά