Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚλαίγανε όλοι στο πλατό του J2US με την πρόταση γάμου του Σεβδίκαλη...

Κλαίγανε όλοι στο πλατό του J2US με την πρόταση γάμου του Σεβδίκαλη στη Σοφία Κουρτίδου

Μία μεγάλη έκπληξη έκρυβε πολύ καλά όλη την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιάννης Σεβδίκαλης για την αγαπημένη του Σοφία Κουρτίδου, καθώς είχε σχεδιάσει να της κάνει πρόταση γάμου στο πλατό του J2US!

Ο γνωστός παραολυμπιονίκης, λίγο μετά την ερμηνεία του τραγουδιού τους στο διαγωνιστικό κομμάτι του J2US τραγούδησε ένα υπέροχο τραγούδι στα αγγλικά στην αγαπημένη του και τής πέρασε ένα μονόπετρο στο χέρι, ζητώντας της να τον παντρευτεί.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:
Η συγκεκριμένη στιγμή συγκίνησε τους πάντες, με τη Δέσποινα Βανδή και τη Βίκυ Σταυροπούλου να κρατιούνται από το χέρι και να κλαίνε συγκινημένες για την μεγάλη αγάπη που μοιράζονται αυτά τα δύο παιδιά.

Δείτε το βίντεο:Όσο για τη Σοφία Κουρτίδου, έτρεμε από ευτυχία και έκλαιγε σαν μικρό παιδί ενώ όταν είπε το μεγάλο «ναι» στον αγαπημένο της, γονάτισε και τον αγκάλιασε, δείχνοντας πραγματικά συγκινημένη αλλά συγχρόνως και πολύ ευτυχισμένη.

Από κάτω παρακολουθούσαν και οι γονείς τους, οι οποίοι και τους έδωσαν την ευχή τους για μία ζωή γεμάτη ευτυχία και αγάπη, όπως αυτή που μοιράζονται ήδη.

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά